SC 't Zand
05-09-2020
0 - 5

Scheidsrechter:   L (Leon) Brull
Bladella 13-1 had een zware bekerwedstrijd gepland staan tegen een 1e Divisionist, het heel hoog gekwalificeerde sc 't Zand JO13-1 uit Tilburg.

Opstelling: Jisse - Tijn Jelle Axel - Raf Jesse Thijs E10 - Sepp Hille en Jorn. ( Wissel: Krijn, Afwezig: Stef en silvermonkey Jurre )

Op het hoofdveld met daarbij een volle tribune aan toeschouwers en een lekker zonnetje floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd.

Het viel meteen op dat 't Zand een enorm fysiek elftal was, na nog geen 2 minuten stond het (0-1).
Na de goal kreeg Bladella grip op de wedstrijd, de opbouw van achteruit ging perfect, waar de tegenstander het zichtbaar moeilijk mee had. Helaas kregen we 5 minuten voor de thee de (0-2) om de oren. Een snelle counter. Zonde. Ruststand (0-2).

Alhoewel de mennekes van de blauw-witten goed positiespel aan het spelen waren, creƫerden we geen kansen.

De tweede helft stond gelijk aan de eerste helft, voetballend was Bladella sterk maar legde het af tegen het fysieke gedeelte en snelheid op de voorste linie van de tegenstander.

Door ook het conditionele aspect werd de eindstand bepaald op (0-5).

Een forse uitslag maar gezien de wedstrijd niet in verhouding.
Op naar de laatste bekerwedstrijd uit tegen competitiegenoot Jong Brabant !