Voor we goed en wel begonnen waren stond DOSL al met 0-1 voor.

Gelukkig beginnen we hierna met goed voetballen.
Mart verdedigt goed en speelt hierna een goede pass.
Bram P. bied zijn eigen keer op keer goed aan en passt ook prima.

Na 10 minuten een actie van Maxim. De veldspeler van DOSL denkt dat hij ook keeper is want de bal komt vol tegen zijn handen: penalty!

Bram P. gaat achter de bal staan en schiet netjes binnen.
Iedereen denkt dat het 1-1 is, behalve de scheidsrechter, die merkt op dat er een speler te vroeg inloopt en oordeelt dat de penalty opnieuw genomen moet worden.
Hierna volgt een herhaling van de 1e penalty en Bram P. schiet weer netjes binnen, deze telt wel: 1-1.

DOSL vervolgt met een mooi actie over links. De beste speler van DOSL speelt hier en hij maakt een mooie actie, gevolgd door een knappe redding van onze keeper Ties.

Onze buitenspelers Niek en Maxim houden het veld goed breed en zo is er veel ruimte om door het midden te voetballen.

Op het middenveld is Mike ingeschoven en samen met Thijs en Thijn zijn we daar beter en in de verdere 1e helft meer nog in de aanval.
Jammer genoeg blijft het 1-1 tot de rust.

De 2e helft begint DOSL sterker en ze krijgen enkele corners.

Hierna volgt het moment van de wedstrijd:
Bram P. houdt de bal goed bij, kapt naar zijn linkerbeen en op WEERGALOZE wijze vliegt de bal over de keeper in de goal: wereldgoal en het staat 2-1.

Complimenten voor de achterhoede, want Ties, Melle, Tuur, Max en Daan spelen een prima 2e helft en mede hierdoor komt DOSL weinig aan onze goal.

Aan de andere kant een actie van Tuur, een prima pass op Mamadi en vanuit een moeilijke hoek scoort Mamadi de 3-1. Knappe goal en de beslissing in deze wedstrijd.

Na de 3-1 zien we nog een mooie aanval. Mamadi gaat richting goal, hij passt de bal prima op de goed meegelopen Diek. Jammer genoeg gaat de bal net naast.

Mooie en terechte 3-1 overwinning vandaag.

Bedankt Daan en Diek dat jullie ons team zo goed hebben geholpen vandaag.

Volgende week spelen we onze volgende wedstrijd uit tegen Bergeijk.
In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Sint en zijn Pieten misschien wel iets voor de (brave) mènnekes van JO13-1 meebrengen...
.....vol verwachting klopt ons hart .....