Bladella

Trainingsgroepje

Veel kinderen staan al jong te popelen om te beginnen met voetballen. Meespelen in competitieverband is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. Omdat veel kinderen daarop niet willen wachten of omdat ze liever eerst willen kijken of voetbal wel iets voor ze is, biedt Bladella de mogelijkheid aan te sluiten bij het Trainingsgroepje. Het Trainingsgroepje is inmiddels al jaren voor velen de springplank naar een mooie voetbalcarrière bij onze vereniging.
De trainingen staan onder leiding van enthousiaste trainers die de kinderen de basisbeginselen van het voetbal bijbrengen. Plezier staat hierbij voorop!
Deelname aan de Trainingsgroep is mogelijk voor alle kinderen vanaf ±5½ jaar. Er wordt naar gestreefd de spelertjes/speelstertjes vanaf hun 6de jaar in te delen bij een F-team. In de regel gebeurt dit ná de zomer- of winterstop. Mocht na een drietal trainingen blijken dat uw kind graag door wil gaan met voetballen, dan is het wenselijk hem of haar aan te melden als lid (zie info elders op de site). Om aan te kunnen sluiten bij een F-team is een lidmaatschap vereist (i.v.m. KNVB registratie).

Wat praktische informatie:
De training van het Trainingsgroepje vindt plaats op zaterdagochtenden van 10 tot 11. Tijdens schoolvakanties is er geen training. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat vanwege weersomstandigheden de training wordt afgelast. Dit is dan tijdig te lezen op de site (homepagina).

Bij aankomst op het sportpark is op het infobord in de gang van de kleedaccommodatie te lezen in welk kleedlokaal kan worden omgekleed en op welk veld er getraind wordt. Sportkleding, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn aan te raden. Houdt daarbij rekening met de buitentemperatuur. Na de training kan er gedoucht worden en is er voor iedereen een bekertje ranja in de kantine.

Mocht U overwegen uw zoon of dochter mee te laten trainen of wilt U meer informatie, neem dan contact op met de Hoofdleider F.
We stellen het op prijs vooraf een berichtje te ontvangen zodat we op de hoogte zijn van uw komst.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven