Trainingsgroepje

Veel kinderen staan al jong te popelen om te beginnen met voetballen. Meespelen in competitieverband is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. Omdat veel kinderen daarop niet willen wachten of omdat ze liever eerst willen kijken of voetbal wel iets voor ze is, biedt Bladella de mogelijkheid aan te sluiten bij het ‘trainingsgroepje’. Het ‘trainingsgroepje’ is inmiddels al jaren voor velen de springplank naar een mooie voetbalcarrière bij onze vereniging.

 

Deze speelse ‘trainingen’ staan onder leiding van enthousiaste trainers die de kinderen de basisbeginselen van het voetbal bijbrengen. Plezier staat hierbij voorop!

Deelname aan het ‘trainingsgroepje’ is mogelijk voor alle kinderen vanaf 5 jaar.

 

Er wordt naar gestreefd de spelertjes/speelstertjes vanaf hun 6de jaar in te delen bij een JO8 team (betekenis JO8=jeugd onder 8 jaar). In de regel gebeurt dit ná de zomer- of winterstop.

 

Voor deelname aan het ‘trainingsgroepje’ zijn géén kosten verbonden.

 

Mocht je zoon/dochter na het ‘trainingsgroepje’ graag verder gaan en in teamverband wedstrijdjes gaan voetballen in een JO8 team, dan is een lidmaatschap vereist.

Aanmelden kan dan via de website van vv Bladella.

 

Wat praktische informatie:

  • De training van het ‘trainingsgroepje’ vindt plaats op zaterdagochtenden van 9.30 tot 10.30 uur
  • Tijdens schoolvakanties is er géén training. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat vanwege weersomstandigheden de training wordt afgelast. Dit is dan tijdig te lezen op de site van vv Bladella (homepagina).
  • Bij aankomst op het sportpark is op het infobord in de gang van de kleedaccommodatie te lezen in welk kleedlokaal kan worden omgekleed (doorgaans lokaal 4) en op welk veld er getraind wordt (meestal veld 1A).
  • Sportkleding, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn aan te raden. Houdt daarbij rekening met de buitentemperatuur.
  • Na de training kan er gedoucht worden en is er voor iedereen een bekertje ranja in de kantine.
  • Je zoon of dochter wil graag (vrijblijvend) het voetbal bij Bladella eens uitproberen? Neem dan contact op met de trainer van het ‘trainingsgroepje’:      Cees van Hintum, telefoon 0497-385000 / 06 - 29878165.
  • We stellen het op prijs vooraf een berichtje te ontvangen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven