Vandaag spelen we met JO13-1 de thuiswedstrijd tegen Nieuw Woensel.

Stand vooraf is dat Nieuw Woensel bovenaan staat samen met EFC, Bladella staat gedeeld 5e.

Wissels: Thijn S, Bram L, Thijs en Maxim

De wedstrijd start onder genot van heerlijk lente achtige omstandigheden.

Nieuw Woensel start sterk en met veel power stichtte ze veel gevaar voor het Bladella doel.
Hier ontstaan enkele kansen uit voor Nieuw Woensel.

Bij de 1e aanval van Bladella stuurt Bram P. Gijs diep op rechts, Gijs neemt de bal mee ontwijkt een sliding en blijft rustig voor de goal, 1-0 Bladella.

Jammer genoeg volgt vrijwel direct na de aftrap de 1-1. We krijgen de bal achterin niet goed weg en Nieuw Woensel weet daarvan optimaal te profiteren.

Nieuw Woensel blijft gevaarlijk en niet veel later volgt zelfs de 1-2.

Bladella gaan niet bij de pakken neerzitten en trekt ten aanval. Niek gaat op rechts goed door, geeft de bal prima voor zodat Mamadi de 2-2 kan maken.

Het is een leuke en spannende 1e helft met van beide kanten veel inzet. Nog 10 minuten tot de rust.

De achterhoede van Bladella - met keeper Ties en Melle, Tuur en Mike - krijgt de Woenselse voorwaartsen steeds beter onder controle.
Op aangeven van Raff wordt voor de rust door Mamadi zelfs de 3-2 nog gemaakt.

In de rust laten de trainers van Bladella blijken zeer tevreden te zijn. Tegen een goede tegenstander hebben we een prima 1e helft gespeeld.

De 2e helft is voor beide ploegen nog alles om voor te spelen.

Enkele wissels volgen:
Thijn S komt erin voor Tijn A
Bram L komt erin voor Mart
Thijs komt erin voor Melle
Maxim komt erin voor Niek

De 2e helft start en met een goede counter maakt Mamadi de 4-2. Binnen 10 minuten wordt het zelfs 5-2 en 6-2; allemaal gescoord door Mamadi.
Bij deze drie goals 2x een assist van Bram P. en 1x van Niek.

Wat een begin van de 2e helft!!!

Hierna blijft Bladella prima voetballen en de ene na de andere mooie aanval leggen we op de mat.

Op het middenveld speelde Thijn S prima en heeft veel duels gewonnen. Ook de jongste van het veld Tijn A, droeg zijn steentje bij met vele mooie passjes.

Achterin bleven we goed verdedigen. Ook Bram L. won weer veel duels en Thijs speelde als invaller een prima 2e helft.

De 7-2 is een assist van Gijs en een kopbal van Niek.

8-2 is een assist van Mart en een goal van Raff.

9-2 goal van Maxim uit een corner en Bram maakt het 10-tal vol.

Net voor tijd nog een goal voor de statistieken van Nieuwe Woensel: einduitslag 10-3.

Wil hierbij wel even vermelden dat onze jongens een prima 1e helft en een super 2e helft hebben gespeeld.

Complimenten voor zowel spelers als trainers!! Het was volop genieten langs de lijn!!