Bladella 8
ZSC 4
10-12-2023
2 - 3

De wedstrijd van vandaag ging tussen Bladella 8 en ZSC 4. Als je naar de ranglijst kijkt zou het te doen moeten zijn voor de Bladelnaren. Echter de bal is rond en voetbal is een spel van 11 tegen 11 en op het eind winnen de Duitsers.
Het begin van de wedstrijd begon slecht voor de blauw witte garde met rommelig spel en simpelweg minder inzet dan de gasten uit Westerhoven. Na 20 minuten stond er toen al een terechte 0-2 achterstand op het score bord.
Lang bleven de mannen van het hangijzer achter de feiten aanlopen maar hoe langer de wedstrijd duurde, hoe beter ze in het spel kwamen. Toch bleef het 0-2 tot aan de rust.
Na de broodnodige rust kwam Bladel toch iets sterker voor de dag. De 1-2 viel dan ook in de 69minuut. Luuk Vosters benutte een gegeven strafschop. Hierna rook Bladella bloed en ging vol in de aanval. Waar de gasten van ZSC veroordeelt waren tot verdedigen deden ze dit met verve.
Tot aan de 80ste minuut, waar een voorzet makkelijk te pakken leek voor de keeper ZSC. Wist Willem Wijnen hem genoeg te hinderen waardoor hij de bal los liet. Hierna was het een koud kunstje voor Michel Rovers. Die de 2-2 binnen schoot. Zou het dan toch nog goed komen vandaag?
Het antwoord hierop is nee. Uit een uitbraak van ZSC werd doelman Roubos voor de derde keer gepasseerd en werd de eindstand bereikt. 2-3 voor de bezoekers.
De titel aspiraties kunnen de ijskast in.