Bladella 8
Wilhelmina Boys 6
03-03-2024
8 - 1

Vandaag komen de mannen van Wilhelmina boys op bezoek. Met 4 punten uit 13 wedstrijden en een doelsaldo van -49 helemaal onderaan de ranglijst terug te vinden. Het leek erop dat het bij elkaar geraapte gezelschap blij was dat ze weer 11 slachtoffers gevonden hadden voor deze zondagochtend. De bezoekers begonnen verrassend sterk aan de openingsfase van de wedstrijd en stichtte zowaar wat gevaar voor het doel van Jimmy. Toch was het Johnny die de ban brak en door Freek in de 19e minuut werd weggestoken. Vakkundig werd de keeper omspeeld waarna het een koud kunstje bleek. Wilhelmina Boys ging opzoek naar de gelijkmaker, maar dat doelpunt bleef uit. Het was aan Freek om de score na ruim een half uur te verdubbelen. Het veldspel van Bladella werd beter en de vrije man werd makkelijker gevonden. Kort na het doelpunt van Freek doet ook onze Syrische parel een duit in het zakje. Grootse blijdschap bij Ahmed en felicitaties van al zijn ploeggenoten werden in ontvangst genomen. Deze dag kan niet meer stuk, tijd voor thee. Coach Brands heeft de nodige omzettingen gedaan om het gas vol open te gooien in de 2e helft. Nog relatief koud in het veld is het Rick die dwars door het makke middenrif van de Bestse formatie weet te snijden. Met zijn ongekende snelheid is hier geen houden aan. Toch is er na een onoplettendheidje bij Bladella in de 61e minuut de aansluitingstreffer. Toch werd het nooit echt een wedstrijd, want na een doelpunt van Luuk, een eigen doelpunt van de keeper van Wilhelmina Boys en nog eens 2 doelpunten van Freek werd er uitgelopen naar een glansrijke 8-1 overwinning. Komende week staat de uitwedstijd naar onze oosterburen op het programma. Een heuse Derby waar we weer scherp moeten zijn.
MOTM is Freek Fiers die met 3 doelpunten en 2 assists een groot aandeel had in de monsterscore.