Bladella 8
Steensel 4
14-04-2024
2 - 4

Vandaag staat de vervroegde wedstrijd tegen Steensel 4 op de rol. Een topper in de 6e reserveklasse waarin het kampioenschap door Steensel definitief binnengehaald kan worden. Aan Bladella 8 de zware taak om daar een stokje voor te steken. De 1e helft werd er door beide teams de nodige strijd geleverd. Dit resulteerde in felle duels, waar zoals men vaak zegt: “geregeld een velletje bij zat”. Het veldoverwicht was wel een de Steenselse zijde, maar de voortreffelijk keepende Bram had vaak antwoord op de doelpogingen. In de 33e minuut sloeg bij Luuk het noodlot toe. Na het zoveelste duel op het middenveld blesseerde hij zijn knie. Vele unieke momenten die binnenkort gaan plaatsvinden in zijn leven moesten door zijn hoofd zijn gegaan. De strijdvaardigheid maakte plaats voor tranen en iedereen die hem een warm hart toedraagt was van slag. Toch moest de wedstrijd doorgespeeld worden. Zichtbaar aangeslagen werd er richting de thee gevoetbald. Tot overmaat van ramp werd er op slag van rust nog gescoord door Steensel.
Met 3 verse krachten werd er een poging gewaagd om de score om te draaien. Maar de wedstrijd verloor zijn energie en kampioenskandidaat nummer 1 liep gaandeweg de 2e helft uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong. In de 72e minuut was het tijd om belangrijke krachten wat rust te gunnen en mochten 2 oude rotten zijn opwachting maken. Steensel wisselde ook een aantal spelers waardoor ook de mindere spelers nog wat minuten mochten maken. Het gevolg was dat ze de touwtjes wat lieten vieren. Hier werd in de 79e minuut dankbaar gebruik van gemaakt door Freek die een goed aangesneden voorzet van Jan zo kon binnenlopen. Even was er nog wat hoop, maar een resultaat tegen de kampioen heeft er eigenlijk niet echt ingezeten. Het werd door een kopdoelpunt van Roel wijnen uit een corner nog wel 2-4, maar niet veel later klonk het eindsignaal. Gefeliciteerd Steensel 4, maar belangrijker nog sterkte Luuk. Je boys leven met je mee!
MOTM is Bram Louwers die met zijn keepersoptreden Bladella 8 nog lang in de wedstrijd hield.