Op het hoofdveld de bekerderby: Bladella - Reusel.
De 017-1 mannen hadden enorm zin in deze spannende wedstrijd.

De basiself: .
Thijs - Sem D Broos Milan Tristan - Jari Kay Roel David - Sjoerd en Wouter.

Wissels: Niels, Edwin, Tijs en Sem E.

Na een strenge controle van de scheidsrechter op enkelbandjes en rugnummers ( tevens een goed fluitende scheids ), mocht de derby eindelijk van start.

Beide teams hadden als insteek om hoog druk te zetten waarop zowel Bladella als Reusel geen fatsoenlijk antwoord op hadden.

De opbouw van achteruit ging met vlagen goed en de duels werden niet ontweken. In de eerste helft werden weinig kansen gecreƫerd, maar Bladel had er maar 1 nodig en die kwam ook, minuut 30, spits Sjoerd kreeg een scherpe steekbal door het hart van de defensie en ronde keurig met links af.
Op dat moment een terechte voorsprong voor de Blauw-witten.

Ruststand (1:0)

De scheidsrechter floot op zijn fluitje voor aanvang van de tweede helft.
Binnen 30 seconden schoot Roel Lavrijssen de (2:0) binnen.
Een geweldige start.
Inspelen - doorlopen - combinatie - afronden.
Een mooie trainingsoefening werd openbaar gesteld.

Helaas konden we deze sterke opening niet vasthouden, een corner van de tegenpartij viel voor de 4 de keer bij de tweede paal, en dit keer was het wel raak. (2:1)

Het laatste half uur was erg slordig en het kwam aan op het ouderwetse 'vechtvoetbal'. Gelukkig duurde de wedstrijd maar 80 minuten gezien de slotfase, de mannen hadden enorm hard gewerkt waardoor de kramp toesloeg.

Er werden geen kansen meer gecreƫerd en weggegeven en zodoende werden de 3 punten in Bladel gehouden !

Dinsdag treed het team vriendschappelijk aan tegen EFC JO17-1 en komende zaterdag de topper thuis tegen divisionist Brabantia JO17-1.
Bij een gelijkspel of winst pakken wij de bekerpoule winst.