29-08-2020
1 - 5

Scheidsrechter:   A.L.M. (Rian) Voesenek
29-08-2020, eindelijk.
Na 2 weken voorbereiding zonder wedstrijd mocht 17-1 beginnen aan het voetbalseizoen, een UIT-wedstrijd tegen hoofdklasser Trinitas.

De blauw-witten hadden geen moeite met de enorm ingezakte tegenstander. Er werd aanvallend en gewaagd voetbal gespeeld en Trinitas kon het niet belopen. De lijn van 4 trainingen was duidelijk zichtbaar in de openingsfase.

Na 30 minuten stond een 0-3 stand genoteerd.
0-1. Sjoerd Meijer
0-2. Sjoerd Meijer ( assist Wouter Ploeg )
0-3. Wereldgoal Sjoerd Meijer

2 minuten voor de thee kwam Trinitas door een inworp gevaarlijk door en had geen moeite met afronden. Met (1-3) ging een sterk spelend Bladella de rust in.

De puntjes werden op de i gezet voor het 'verstoren van de opbouw - tegenstander' en 3 andere talenten werden ingebracht.

Kort na de rust mocht nummer 9 Sjoerd Meijer aantekenen voor zijn vierde van de dag, 1-4.

De druk bleef te hoog voor Trinitas, de snelle Wouter Ploeg mocht aantekenen voor de 1:5.
De afgetrainde boomlange keeper kreeg geen kans.
Een mooie beloning voor Wouter, hij was samen met Sjoerd levensgevaarlijk voorin.

Het laatste kwart was daarentegen slordig van beide kanten.