WSC JO13-1
07-03-2020
6 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Na een schitterende bekerwinst op Willem II, stond nu WSC uit Waalwijk op ons lijstje. Een vooraf voorspelde moeilijke wedstrijd, maar na de tactiek doorgenomen te hebben stonden de volgende 11 klaar om te winnen!

Jasper;Axel Roel Jurre Bram; Jesse Jelle Thijs Mike; Hille en Milan. ( Reserves: Raf , Bjorn, en assistent-trainer Sepp )

Een wat aftastend en slordig begin sloeg na 15 minuten om in mooi verzorgd aanvallend voetbal in het voordeel van Bladella.Het initiatief lag bij de blauw-witten en het was wachten tot de bal in het netje van WSC lag. Mike 'de Bladelse Neymar' Seuntjes mocht op een heerlijke assist van Bram Beer de 1:0 op het weer uitstaande scorebord zetten.

Beer Bram voerden zijn takenpakket zorgvuldig uit vandaag en mocht met een gelukje de 2:0 op het scorebord zetten. Een mooie aanvalsopzet via rechts werd mooi in het doel gewerkt door Bram. Bladella bleef kort dekken waardoor de rust met 2-0 werd bereikt. Jasper keerde daarentegen een 1 tegen 1 situatie net voor rust, deze hebben we opgeslagen onder het kopje: Belangrijke reddingen.

Bladella had een taak voor de 2de helft: wedstrijd afmaken! De olie werd ververst en de motor ging sneller draaien. In 10 minuten tijd stond het scorebord op 5:0. ( goals van Bram en captain Milan 2x ). Na een geweldig eerste blok van de tweede helft ging de druk er van af , dit resulteerde in de 5:1... een vrije trap viel hoog in het doel binnen...  Gelukkig ging Bladella na een rommelige fase door met 'simpel' voetballen, de ingevallen Bjorn Gol maakte weer eens een GOAL ! 6:1.

WSC mocht de 6:2 door onoplettendheid ook nog noteren....

Bladella speelde een overtuigde wedstrijd , verdiende 3-punter !!!

Op naar volgende week tegen het hoog gekwalificeerde Dongen 13-1.