Bladella JO13-1
15-02-2020
1 - 1

Scheidsrechter:   N.T.P.J. (Nicky) Ligtvoet
Vandaag kregen de mannen van de 13-1 een zware uit wedstrijd op hun bordje. Een promovendus met nog een ongeslagen status dit seizoen.
Na een goede voorbespreking , een lange rit en een winderige warming up stond de basis 11 klaar voor de strijd.

De eerste helft kende een lastige start. Wind tegen en een tegenstander die veel varieerde in hun aanvalslinie.
Het initiatief lag duidelijk bij RWB, 4 gevaarlijke uitbraken werden er goed uitgehaald door onze doelman.
Hille 'Vanille' kreeg een mega kans, een counter uit het boekje werd niet verzilverd.... en zo mochten we gaan rusten met een zwaarbevochten 0:0.

In de rust moest de organisatie worden hersteld, en met een nieuw plan van aanpak keerde de blauw-witten sterk het veld in.

40 seconden na rust kreeg Milan een 1 op 1 kans, en kreeg Bram een open kop kans uit een corner. Helaas werden deze niet verzilverd. RWB kwam niet meer aan de orde en het was wachten tot de 0:1 in het mandje lag.
Minuut 45: Freekick 18 meter.... Jesé ( die inne meej diej gouwé linkur ) schoot de bal onhoudbaar en schitterend in de hoek. 0-1.
( de beelden zijn te koop in de bestuurskamer )

Bladel schakelde terug om de 0-1 over de streep te trekken.
RWB ging met 4 spitsen voetballen, en probeerde voornamelijk hun nummer 11 in stelling te brengen. Bladel gaf in heel de tweede helft geen kans weg...., tot dat er in minuut 60 +6 een vrije trap werd toegekend aan de thuisploeg...., en je zal dan net zien wat je niet wilt zien.... (1:1)….einde wedstrijd...…

Een mindere eerste helft, maar een prima tweede helft resulteert in een puntje. Gezien de wedstrijd is dit een terechte uitslag.