RPC JO13-1
16-11-2019
3 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Nummer 2 RPC Eindhoven reisde af richting het koude Bladel voor de topper tegen het ongeslagen Bladella JO13-1.

Met een duidelijk strijdplan gingen de blauw-witten sterk van start.
Cornervariant 14C werd omgezet naar een vroege 0:1 voorsprong. Bram a.k.a Mosko a.k.a Prinscarnaval schoot de bal van dichtbij raak.

De eerste 20 minuten liet Bladella de tegenstander van het kastje naar de muur lopen. Met Thijs en Sepp op de linkerflank werd er mooi positiespel gespeeld en met daarachter het blok Jurre  (aka SilverMonkey) en Axel werden ook tegenaanvallen snel eruitgehaald.

De Hos, met zijn rode aanvoerdersband ipv de oranje, kreeg een mooie bal in de diepte van Seb.. De keeper kwam uit en dacht de bal te hebben... maar de Ho(L)s was veel sneller, passeerde de doelman en mocht de 2:0 binnenschuiven in het open doel. Een mooie verdiende treffer, en een topassist.

Helaas gaven we een pingel weg 1 minuut voor rust... RPC had tenslotte nog geen kans weten te creëren. Toch werd het cadeautje uitgepakt... RUSTSTAND (2:1).

Bladella liet zien dat ze voor de 3 punten alles op alles wilden zetten. De 'vieze' meters werden zonder 'Ja maar' gemaakt.
Het was geen goede 2de helft, maar er werd als één TEAM gefungeerd.

RPC kreeg 2 kleine kansjes, maar deze werden goed bestrijd door R.Roeli en de onvermoeibare Raf !

De ploeg onder leiding van onder meer de afwezige Rob Schilders ( aka gele kaart) paste haar tactiek aan om de 3 punten in Bladel te houden. Deze omzetting betaalde zich uit in de 3:1. Een goede onderschepping op het middenveld van de tegenstander werd meteen omgezet met een bal in de diepte op MilanMilano9 en dan weet je genoeg he...GOAL.. dit kwam mede door de Grensjager wissel aan de kant van Bladella: Jeffrey vd Ven werd gewisseld voor de ervaren Rob Leermakers.

Met deze verdiende zege mag Bladella verder dromen van het behalen van haar doelstelling dit seizoen !