Bladella 8
10-11-2019
1 - 5

Scheidsrechter:   H.J. (Henk) van Rooy
Afgelopen zondag mochten we na het zure late verlies tegen UNA (de koploper) Wederom dit wij in dit keer tegen Spoordonskeboys. We begonnen scherp en gemotiveerd aan deze wedstrijd en waren uit op revanche en Spoordonkseboys moesten hierdoor het slachtoffer worden. Na 10 minuten komen we op voorsprong.. een perfecte voorzet van Bram valt op het hoofd van Ham van Thijs die de bal fantastisch achter de keeper ziet verdwijnen 0-1. Na het doelpunt kakt de wedstrijd in en gaan we teveel mee in het spel van de tegenstander die middels een snelle counter op 1-1 komt.

RUST

Tijdens de rust komt Wouter Weghorst in de ploeg die voor de wedstrijd nog aangaf dat hij zijn doelstelling van 5 goals waarschijnlijk niet meer ging halen omdat hij nog maar 1 of 2 wedstrijden mee zou doen en hij tot dusver nog droog stond. Deze uitspraak bleek na het eind van de wedstrijd niet relevant. En ook Coach Brands bleek over een gouwe pik te beschikken. In een tijdsbestek van 15 minuten weet onze eigen Wouter Weghorst 2 keer doel te treffen. De wedstrijd lijkt hiermee beslist, 1-3 Bladella.

Vervolgens lijkt de tegenstander wat terug te doen, hun spits lobt de bal over onze uitstormende keeper Jimmy... vanaf de kant lijkt de bal net naast te gaan, de scheidsrechter die op 20 meter afstand staat concludeert hetzelfde. De tegenstanders protesteren nadien hevig, de bal blijkt door een gat in het doel gerold te zijn. Omdat de scheids dit niet heeft gezien word het doelpunt niet goed gekeurd. In de 84 minuut besluit Wouter zijn 2 klapper nog meer glans te geven en scoort zijn 3e en dus zuivere hatrick. De koek was nog niet op want in de 89 minuut scoort Wouter ook zijn vierde van de wedstrijd. Tevens was dit de eindstand 1-5. Komende week wacht ons een wedstrijd thuis tegen Dees 3.. dit beloofd weer een lekker potje aangezijn zij in punten gelijk staan op de ranglijst.

Tot volgende week groetjes de razende reporter.