Bladella JO13-1
28-09-2019
1 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
De volledige selectie reisde af naar Dommelen om de 2de competitie wedstrijd te spelen. Er moest gewonnen worden omdat het tegen de oude club van de trainer was.

Na een goede warming-up werd er weer slap en ongeconcentreerd begonnen. Veel onnodig balverlies en duels gingen verloren.
Minuut 15: De 1-0 kwam ook niet als een verrassing, de bal werd voorin verspeeld en via de rechterkant tot goal worden verwerkt.

Minuut 20: Na de goal werd zoals verwacht het team wakker, een omzetting op de rechterflank zorgde al snel voor de 1:1.
De terugkerende Hille (vanille) kreeg een op maat gegeven steekbal en schoot beheerst de bal in het netje.

Minuut 30: Na ook een omzetting op het middenveld, onderschepte Roel akra-kadabra de bal en ging aan de wandel, hij gaf de bal aan de weg-bewogen spits Milan, die op zijn beurt hard diagonaal de bal in het doel schoot. Ook de scheidsrechter kon hiervan genieten.

RUST: 1:2

De tweede helft begonnen we wel erg sterk, we creƫerden 3 open kansen. helaas werden deze niet verzilverd waardoor we een zware slotfase tegemoet gingen.

Gelukkig stond onze MOTM Jappie Ploeg op.
Hij keerde 4x 100% procent kansen waardoor we de 3 punten mee naar Bladel konden nemen.

Door deze overwinning schuiven we door naar plek 5.