Hapert O8-1
09-02-2019
6-4

Vandaag na 2 maanden weer een wedstrijd mogen voetballen met JO8-1.
De competitie indeling is de laatste week nog aangepast en hierdoor was de 1e wedstrijd de kempische derby tegen Hapert.
In de beker hadden we in september al eens tegen elkaar gespeeld en dit was na een spannende wedstrijd onbeslist 2-2.
Vandaag nieuwe ronden, nieuwe kansen.
1e 10 min was aftastend en tussenstand was 1-1.
De 2e 10 min speelde Bladella beter als Hapert en scoorde 2x, ruststand 3-1.
Complimenten hierbij aan de goed keepende Daris.
In 3e kwart van 10 min helft werd Hapert steeds beter en maakte de aansluitingstreffer 3-2.
De laatste 10 minuten ging Hapert prima verder en de gelijkmaker hing in de lucht, maar Bladella maakte 4-2, Hapert gaf niet op en scoorde de 4-3, hierna 2 goals kort op elkaar van Bladella, maar het slot was voor Hapert 6-4.
Spannende en zeer sportieve wedstrijd, hopelijk komende weken meer van deze wedstrijdjes.