FCE JO9-3
18-11-2017
2-5

Vandaag tegen één van de beste teams uit onze competitie. Kijken of we ons daar tegen kunnen wapenen.

Op volle sterkte gaan we er tegen aan. Na de aftrap van Bladella komen we al snel op 1-0 voorsprong door onze spits Nesar in de 2e minuut.

Een sterk FC EHV wat goed samen speelt en kansen creëert komt al snel op de gelijk maker 1-1. Bladella creëert ook kansen die niet worden benut. Nicolas verricht goed keepers werk. Veel bal verkeer richting doel van Bladella. Achterin proberen Emiel en Teun de ballen weg te werken.

Af en toe een schouder duw, pootje haken en iets te laat voor de bal komen voor in het spel.

De 10e minuut nadert, geen time out vandaag. Tuur krijgt kans om te scoren door een steekpass van Nesar. Tuur schiet keurig de 2-1 binnen. Bladella domineert de wedstrijd en zet de wedstrijd naar eigen hand.

Aftrap volgt van FC EHV. Kansen over en weer tot in de 14e minuut het weer raak is. In de kluts en na een paar goede reddingen van Nicolas heeft hij toch het nakijken. 2-2.
Met deze stand 2-2 gaan we ook rusten. Na een bakkie koffie en wat moed in spreken bij het team gaan we na 5 minuten er weer tegenaan.

RUST 2-2.

FC EHV trapt nu af. Ze zetten druk want ze willen winnen. schot op de paal bij Bladella. Nicoals heeft het nakijken. in de rebound wordt goed verdedigd. Nesar weer in de aanval en probeert twee tegenstanders uit te spelen. helaas bal verlies. Nesar verovert de bal en tikt de bal naar Tuur en gaat richting doel. Schiet iets te vroeg waardoor de keeper van FC EHV de bal kan keren en pakken.

De 16e minuut is het weer raak door goed over spelen en dribbel acties van FC EHV 2-3.

Bladella is niet meer zo fel waar de tegenstander van kan profiteren.

Tigo krijgt de bal vanuit de achterhoede en komt vrij voor de keeper van FC EHV. Na een dribbel komt de keeper uit zijn doel en schiet Tigo de bal naast de keeper en het doel, rakelings naast het doel. Dit was kans op de gelijkmaker.

Door een aantal goede kapbewegingen van Vlinder geeft ze een paar steek ballen op Nesar en Tuur. Zij krijgen nog een kans maar het lukt net niet om er een gelijkspel uit te slepen. FC EHV zet nog even aan maken al snel de 2-4 en 2-5 wat tevens ook de eindstand is.

resumé: sterke 1e helft, we doen niet onder voor de tegenstander. Door het iets betere spel van FC EHV gaat de winst terecht naar FC Eindhoven AV JO9-3.