na de tweede poging van de fotoschoot die nu beter gelukt is en met iedereen op de foto waren we er weer vroeg bij. Daarna vertrokken we richting Luyksgestel.

De Raven hadden vorige week niet gespeeld omdat het was afgelast. Daarom waren zij extra gemotiveerd om lekker te ballen vandaag.

Het 1/4 veld was netjes uitgezet met wit lint. Geen pionnen maar een duidelijke afbakening. Hint richting Bladella :-).

Met Vlinder in het doel, Quinty, Teun en Emiel vormen de achterhoede, Tigo en Nicolas de middenvelders en Tuur, Nesar altijd het gevaar in de spits.

Tuur opende al snel de score 0-1 in de 6 minuut. Teams zijn aan elkaar gewaagd. Door het natte veld schieten de ballen door en komen de ballen extra hard richting doel. Hierdoor kwam er een hard schot van De Raven en Vlinder zag niets en had het nakijken meteen 1 minuut later. 1-1.

Het was nog droog maar niet voor lang. Even later kwamen we weer op voorsprong door Tuur Tijssen 1-2.

De Raven kwam weer terug. Onze verdediging is nog niet onze sterkste kant. Daar moet nog aan gewerkt worden. Door te ver naar voren te stappen en mee te gaan in het spel vergeet onze achterhoede dat er zomaar 2 spelers van De Raven helemaal vrij staan bij bal verlies. De bal komt de vrije spelers van De Raven en tikken de 2-2 binnen.

Al snel viel de 3-2 door onnodig balverlies van Bladella en het omschakelen wat te laat wordt ingezet. Teun , Emiel Quinty kijken elkaar aan wat ze verkeerd doen. Jorg en ik proberen de spelers van bewust te maken om hun tegenstander in de gaten te blijven houden bij balverlies. Iedereen wil bij de bal zijn of hebben wat helaas niet kan.

Gelukkig gaan we met 3-3 de rust in door een mooi schot van Teun Baselmans in de 20e minuut.

Tijdens de rust gaat Jorg het team moet ingesproken en uitleggen wat er goed gaat maar vooral wat er steeds mis gaat bij balverlies en die omschakeling om mee terug te verdedigen.
Vlinder blijft in het doel wat prima gaat.

Met dezelfde tactiek starten we de 2e helft. Zou mooi zijn als ze 2e helft zich weten te herstellen zoals voorgaande wedstrijden.

Nesar maakt de 3-4 met zijn harde werken. De grote keeper van de Raven had het nakijken. goed in de lucht maar ballen pover de grond zijn erg kwetsbaar.

al snel werd het al weer 4-4. Vlinder wilde de bal blokken/ klemmen maar schoot door haar armen door de natte bal en was te hard. jammer. na de aftrap ging het spel weer op en neer. flipperkast voetbal en stevige duels.
een keer het spel even stil gelegd door een bal in de buik van Tuur. even wissel op buts bal en door.

5-4 door ene stapje te laat in onze defensie. Vlinder had weer het nakijken. vis de het been van Emiel ging deze erin. tuur baalde en begon tegen Emiel dat hij beter moet opletten. mooi om te zien dat ze elkaar op scherp zetten en beter hun best kunnen doen. Emiel was een beetje aangeslagen en ging beter zijn best doen.

Gelukkig kwam onze top spits weer in actie 5-5.

door wat aanvallen van Tigo en Nicolas kam de bal bij de keeper van De Raven. De bal naar voeren en door wat poging op doel viel al snel de 6-5 en de 7-5. ook deze laatste twee tegen doelpunten waren we een stapje te laat en gingen e er te makkelijk in.

spannende wedstrijd maar onder de maat wat ze hebben laten zien afgelopen weken. gaan de trainers aan werken. Door de des organisatie en inzat verloren. ook veel kansen gemist. Door de regen in de 2e helft ons best gedaan en meer zat er niet in vandaag. fijn weekend en tot maandag!!!

spelers vrouw van de wedstrijd: Keeper Vlinder Berkvens met schitterende reddingen.

met penalty’s 5-4.