Thuis om 8.30u tegen Hapert JO9-2.

De meeste zijn nog in de ontwaak modus.
Zoals vorige week is nog niet iedereen warm en wakker.

Hapert mag de wedstrijd openen door af te trappen.
Na bal verovering van Nesar op het middenveld ging hij een solo richting doel van Hapert en tikte mooi in de hoek de 1-0 binnen in de 2e minuut.
Het begin is gemaakt maar het tegendeel werd snel bewezen dat Hapert er niet bij liet zitten.
Al snel volgde de 1-1 in de 8e minuut. Een paar fysiek sterkte spelers van Hapert en een grote keeper maken het verschil.
Onze achterhoede had steeds het nakijken en was te laat met terug verdedigen. Hierdoor werd al een minuut later de 1-2 voor Hapert.
De communicatie was nog goed achterin waardoor Hapert er kan profiteren.
Hein kon een paar keer met zijn bennen en voeten de afstand schoten keren. De ballen werden door Emiel en Teun weggewerkt zodat Nesar en Nicolas richting doel van Hapert konden dribbelen. Door goede weerstand van de twee dames van Hapert werd de bal onderschept en naar voren getrapt.
Door een flipperkast voor het doel van Hein viel de 1-3 in de 15e minuut. Dit was ook de ruststand na 20 minuten spelen.
Rommelige 1e helft aan beide kanten.

Even 5 minuten rust, wat drinken, de oren spitsen en luisteren naar Jorg de Coach. Na een keepers wissel ging Hein voetballen en Quinty het doel verdedigen. Na wat tactische aanwijzingen van Jorg gingen we vol goede moet de 2e helft in.

Bladella is weer wakker, de diesel is warm. Bladella trapt af. Vol goede moet en druk op de bal scoort Nicolas de 2-3 in de 7e minuut.
Hapert trapt af en proberen de bal richting doel te krijgen door over te spelen. De bal ging net naast de paal. Achterbal. Quinty trapte de bal uit richting Tigo. Nesar kwam de bal halen dribbelde de bal richting het doel van Hapert. Door goed verdedigend werk van Hapert ging de bal achter.
Hapert ging weer in de aanval met goed spel en een mooi afstand schot. Quinty had het nakijken 2-4 in de 10e minuut.
Bladella trapt af. Nesar en Nicolas zetten druk op de bal en rommelen de val door de Hapertse verdediging.
Emiel helpt mee en trapt de bal naar voren. Nesar er achteraan en speelt tegenstander uit en scoort de 3-4. Nog 8 minuten te gaan. Wordt spannend. Hapert trapt af. De bal werd weer afgepakt door Teun en Tigo. Nesar nam de bal over en werd gelanceerd door een speler van Hapert. De wedstrijd begeleider legt het spel even stil. Nesar is flink geraakt en gaat even naar de kant. Wissel speler erin en met een vrije bal wordt het spel hervat. Het gaat over en weer en na 5 minuten is Nesar weer hersteld en komt er weer in. De schade wordt ingehaald door Nesar en scoorde de 4-4. Nog 5 minuten te gaan en het kan nog alle kanten op. Hapert trapt af. Na een flipperkast kwam de bal breed bij Teun en tikte de 5-4 binnen.
Hapert trapt af. Een speler van Hapert wordt getackeld. Spel wordt stil gelegd. Vrije bal, Emiel schiet de bal tegen een dame van Hapert op haar hoofd en het spel wordt weer stil gelegd. Dame van Hapert naar de kant en wordt gewisseld. Weer vrije bal en Teun tikte de bal breed. De bal komt bij Nesar die de bal altijd wil hebben om te scoren. De 6-4 valt in de 18e minuut. Hapert heeft het nakijken en geeft de strijd op. De seconden tikken weg en de wedstrijd zit erop. Toch nog gewonnen van het sterkere Hapert wat fysiek beter was maar werd overrompelt door het harde werken in de 2e helft van Bladella. Goed herstelt en maandag weer kontje knallen op de trainers!!!

Penalty serie werd nipt gewonnen door Hapert 2-3.