De 2e wedstrijd voor de beker. Weer een mooie oefenwedstrijd.
Geen idee wat ons te wachten staat tegen de pupillen van Hoogeloon F3.

We starten me Nick in het doel. 1 wissel en we gaan er weer voor.

Hille de vries kreeg het op zijn heupen. Samen gaan ze op de bal. Meerdere leren pikt Hille de bal eruit en dribbelt met de bal aan de voet richting het doel van Hoogeloon en scoort.

Door het harde werken van iedereen pikt Hille zo nog 6x de bal eruit de kluts en ging weer met hoge snelheid richting het doel van Hoogeloon, 0-7.

Net voor rust kwam Hoogeloon in de kluts verder en scoorde diagonaal naast Nick mooi inde hoek. 1-7.

Met rust wissel van de keepers. Hille keepen en Nick voetballen. Waar ik al bang voor was kreeg Hille het weer druk en kwam Hoogeloon terug tot 5-7.

Tussentijds nog een uitbraak en Pim wist te scoren 5-8.

Daarna ging het weer richting doel van Bladella en scoorde Hoogeloon in de flipperkast de 6-8.

Het was bijna tijd en het bleef gelukkig 6-8. Deze wedstrijd hebben ze allemaal goed hun best gedaan. Weer wat beter als vorige week.

De penalty's werden goed genomen en hierin waren wij ook met de meeste doelpunten.