Scheidsrechter:   Berg, Stan van den… (+1)
Zullen we de 16 doelpunten weer evenaren....?

D3 ging dit voorjaar zijn laatste competitie in tegen Hilvaria D4.
Hilvaria staat stijf onderaan met nul punten.
Uit tegen de jongens uit Hilvarenbeek kreeg thuis klop met 16 doelpunten wat een doelpunten festijn was.
Hilvaria had een betere keeper maar dat neemt niet weg dat de jongens kunnen scoren. Hilvaria bood meer weerstand en maakte het ons moeilijk om in het spel te komen.
Na 15 minuten viel pas de 1-0. tot de rust kwamen we op 4-0.
ongeveer 80% speelden we op de helft van Hilvaria. Na de 5-0 en 6-0 kwam Hilvaria een keer goed door. Rens verdedigde niet goed uit de en de spits van Hilvaria scoorde een mooi doelpunt over Sven heen in de lange hoek.
Dit was een waarschuwing voor ons verdediging.
Na enkele minuten in de 40e minuut viel door Daan de 7-1.
Stijn maakte door een mooi afstandsschot de 8-1 bij 10 minuten voor tijd. Door nog wat aanval pogingen kwam de bal bij de keeper van Hilvaria terecht en Joep wringt zich naast de keeper en tikte de 9-1 binnen.
De doelpunten machine bleef uit deze keer en hebben met vlagen leuk voetbal laten zien.

komende weken nog lekker trainen tot we niet meer op de velden mogen.

Dit enerverende seizoen sluiten we af op Vrijdagavond 16 mei afsluiting bij Bladella en Zaterdag 17 mei toernooi bij ZSC.