07-09-2013
3-1

Scheidsrechter:   Sanden, Frank van der
Bladella A2 – UNA/Brinvast A3

De wedstrijd begon goed. We waren beter maar creëerden geen kansen. Toen plots Daan uitviel met een blessure stonden we zelfs even met 10 man te voetballen, maar dit werd gelukkig snel opgevangen door Jens. Thomas had een goede kopbal maar die werd van de lijn gehaald. Nog voor de rust maakten Rowin met een kopgoal de 1-0. Na rust kopte Koen uit een kluts de bal over de lijn maar hij vergat te juichen dus telde de scheids het doelpunt niet.... Maar even later verdubbelde Martijn de marge toch nog naar 2-0 door de bal met zijn linkervoet tussen de benen van de keeper door te schuiven. Vlak voor tijd kregen we nog een doelpunt tegen 2-1, maar de voorsprong was voldoende om de winst veilig te stellen.

Daan Meulenbroeks

Bladella A2 – Reusel Sport A2

Zaterdag 7 september was een mooie vochtige zaterdag en de opening van Reusel kermis. Toevallig was onze tegenstander vandaag Reuselsport A2. Na wat verhalen te hebben gehoord over de avond ervoor leek het simpel te worden, maar schijn bedriegt. We begonnen goed en fel tegen het fysieke Reusel met een aantal mooie combinaties, maar echt grote kansen creëerden we niet. Onze verdediging, met Jochem en Niels uit de B3, stond goed en Reusel kwam er niet aan te pas. Na een overtreding op Bas kregen we een vrijetrap op een mooie plek. Martijn ging achter de bal staan en schoot hem met veel gevoel perfect in de kruising. WERELDGOAL: 1-0!!
We gingen beter voetballen en na een goede actie van Coen kon Rowin de 2-0 maken. Bladella maakte het spel en Reusel counterde. Na een tackle op de bal kreeg Reusel toch een vrije trap en die werd onhoudbaar binnengekopt. Uit het niets stond het 2-1. Na de rust bleef Bladella voetballen, maar de kansen werden niet afgemaakt. Tot Daan diep werd gestuurd. Hij bewaarde knap het overzicht en de mee opgekomen Youk kon zo de 3-1 binnenlopen. Moeizaam, maar zwaar verdiend, won Bladella A2 en kon het met een gerust hart naar Reusel kermis. De A2 heeft het nu 6 punten uit 2 wedstrijden in de bekerpoule.