Eindhoven AV B1
04-05-2013
2-1

Scheidsrechter:   Saris, J.C.C.
Toch nog een onverwacht prijsje gepakt dit seizoen, we gaan nacompetitie spelen. Daar zag het in het begin van de wedstrijd niet naar uit. We leken er geen zin in te hebben. Na 15 minuten maakte Eindhoven de 0-1 door een eigen doelpunt van Joeri. Kantelpunt in de wedstrijd was de blessure van scheidsrechter Saris. Hij moest vervangen worden en dit gebeurde ook, door Niek Panjoel. Toen kwam Bladella ineens met een prachtige afsluiting van de eerste helft met drie of vier open kansen, de laatste werd benut door Remo op een schitterende voorzet van Martijn. Het meeste gevaar kwam echter van de snelle Ron. Na de rust kwam Bladella goed uit de startblokken en werd Eindhoven terug gedrongen op eigen helft. Uit de 100 vorige corners dit seizoen kwam weinig gevaar maar ineens vroeg Stijn Wouters om een korte corner en als een raket schoot hij de bal achter de Eindhoven-keeper, 2-1. Toen begon Eindhoven haast te maken en het meeste gevaar kwam van spits nummer 9 en zoon van... nummer 10. Die laatste was bij een opstootje betrokken met keeper (in vorm) Jordy die gelukkig slechts geel kreeg. Het restant bleef spannend. Ausputzer Joeri had last van hun lies en Remo ging laatste man spelen. Hij deed dat voortreffelijk! We gingen het redden. Na de laatste drinkpauze, op verzoek van Jordy Tenbult, werd het rustiger en kwam de periodetitel steeds meer in beeld.
Komende zaterdag 11 mei spelen we ergens met de overige periodekampioenen DOSL en Boxtel om een promotieplaats.