24-04-2013
1-3

Steensel B1 vs Bladella B2

Op 24-04-’13 speelde we op de woensdagavond tegen Steensel, de trainers hadden vooraf gezegd dat we goed ons eigen spel moesten spelen en dat het een slecht veld was.

We begonnen erg sterk aan het duel. Er werd goed gecombineerd ondanks dat het veld niet goed bespeelbaar was. Na een mooie solo van Nick scoorde hij uit een schot vanaf de 16 meter de 0-1. Even later werd Lucas gewisseld want hij werd tegen het hoofd geschopt. De rest van de eerste helft waren we nog steeds beter, ondanks dat we een beetje inzakte. In de rust kon iedereen even wat drinken, wat zeker nodig was met het warme weer.
In de tweede helft begonnen we wederom sterk en maakte Tom na een mooi schot de 0-2. We bleven sterk spelen en we creëerden veel kansen, maar deze gingen er niet in. We kwamen op 1-2 doordat de bal raar opstuitte op een polletje, waardoor de bal over Ties heenging en de voorhoede van Steensel Ties met bal en al de goal inliepen. Na de 1-2 werd het vlug 1-3 doordat Daan vrijgespeeld werd en alleen op de keeper afging, de keeper keerde de inzet van Daan, maar Brent liep goed mee en tikte de rebound erin. We hadden ook nog een penalty moeten hebben, maar de scheidsrechter legde de bal buiten de 16, maar door het gezeur tegen de scheids van de bladella kant werd het een vrije trap voor Steensel. Na de 1-3 hebben we de wedstrijd sterk uitgespeeld en hebben we de verdiende 3 punten mee naar huis genomen! Na de wedstrijd gaf de scheidsrechter nog een gele kaart aan Kris doordat hij door bleef zeuren.

Nu nog hopen dat de andere teams punten laten liggen en dat we nog kampioen kunnen worden.