3-1

Vandaag stond de gemeente-derby op het programma tegen Netersel 2.
Gelukkig is Neterpop tegenwoordig aan de overkant van de weg, anders hadden we vandaag kunnen voetballen op een doorweekt veld van de (dronken) dames die de wc niet kunnen vinden.

De warming-up beloofde vandaag niet veel goeds, Neterpop had duidelijk zijn sporen achter gelaten op menig speler van het 6e.
Echter gingen we in de wedstrijd voortvarend van start. Binnen 10 minuten legde Boemaars klaar voor der Bomber die vervolgens het netje in knalde.
Na de 1-0 voorsprong zakte het niveau weg van het 6e en daar maakte Netersel dankbaar gebruik van. Al snel was de 0-1 voorsprong weggepoetst en stond Netersel met 3-1 voor.

Vandaag konden we 5 minuten langer van de rust genieten.We moesten wachten op de man van beton die zich zogenaamd "in moest laten tapen", en kwam vervolgens 5 minuten later met een grote grijns het veld op.

De 2e helft probeerde de gladiatoren van het 6e meer druk op het doel van Netersel te zetten. Dit lukte aardig en kregen enkele goede kansen. Echter stond vandaag het vizier niet op scherp en konden we in de 2e helft niet meer tot scoren komen.