Bladella B1
Best Vooruit B1
20-10-2012
1-1

Vandaag 20 oktober moeten wij voor de beker onze laatste wedstrijd tegen Best Vooruit. We hebben nog een kleine kans om door te gaan, maar we gaan natuurlijk wel voor de 3 punten.
Na 5 minuten glijdt de keeper weg na een uittrap naar zijn laatste man. Remo onderschept die bal en mag hem zo vrij inschieten. Dus staan we al op 1-0 voorsprong.
Meteen een minuut later doet Best Vooruit weer dezelfde opbouw en onderschept Remo weer de bal maar dit keer gaat de bal er niet in. Zo krijgt Claudemberg ook nog een kans omdat ze zo slecht opbouwen, maar die benut de kans ook niet.
Wat later in de 1ste helft zet Best ons onder druk en speelt Lars hem per ongeluk in eigen doel. We gaan dus met een 1-1 de rust in.
In de 2de helft komen Gijs en Rob in het veld voor Claudemberg en Joeri, 10 minuten later komt Ron nog in het veld voor Timo.
De 2de helft is Best de beter voetballende ploeg maar ze krijgen de bal er maar niet in. De eindstand blijft dus 1-1. We zijn niet door in het bekertoernooi. Unitas B1 is groepswinnaar.