Bladella 8
Hapert 4
15-10-2023
4 - 1

Na een tweede competitie nederlaag achtereen besloot trainer Brands een tweeweekse vakantie in te lassen om na te denken over hoe nu verder. Dit zorgde ervoor dat interim trainer Pako van Gompel het dolende Bladella 8 onder zijn vleugels kreeg. Vorige week werd de eerste competitie zege al binnengehaald in Best en vandaag was het de beurt aan de buren uit Hapert.
Na een uitgebreide wedstrijdbespreking en de nodige foto’s konden de mannen de wei in. Met 3 gastspelers in de gelederen startte de mannen van Sjannie goed aan de wedstrijd. Het balbezit was voor Bladella maar echte grote kansen bleven uit in de eerste 30 minuten. Toch bleef het 8ste aanzetten en kwam na een pass van Rick Seuntiens spits Joren Brent in actie. Randje 16 draaide hij weg bij zijn tegenstander en wist de bal schitterend in de kruising te schieten, een beetje zoals Thijs van Ham in zijn beste dagen.
Daarna leek de ban gebroken en kwamen er meer kansen voor Bladella. Uit een hoekschop genomen door Harm van Beers kopte de boomlange Roel Wijnen snoeihard raak waardoor de score verdubbeld werd naar 2-0 voor de thuisploeg. Vlak hierna floot scheidsrechter Marien voor de rust.
Na de rust waren er 3 wissels in de ploeg van Pako. Het spel bleef onveranderd, balbezit voor Bladella en Hapert dat niet meer kon dan tegenhouden.
Ongeveer een kwartiertje in de tweede helft stond de keeper van Hapert op de juiste plaats om een bal van de doellijn te halen. Echter was deze speler vergeten dat hij vandaag niet op doel stond waardoor de scheids niets anders kon dan een penalty te geven aan Bladella. Deze werd keurig binnen geschoten door Luuk Vosters. Die ondanks verwoede pogingen toch niet de aanvoerdersband mocht dragen.
Hierna kwam toch echt het eerste wapenfeit van de Hapertse zijde, een slippertje achter in van de anders foutloze keepende Jimmy Roubos gaf de spits van Hapert een simpele treffer cadeau waardoor er toch een soort van spanning terug kwam in de wedstrijd 3-1.
Echter kon Hapert niet echt doordrukken en kwam er na een corner van Freek Fiers de bal via een verdediger van Hapert in het eigen doel. Voor de statistieken, dit telt niet als een assist. Hierdoor werd de eindstand bepaald in 4-1.

De vele afwezige werden deze wedstrijd goed opgevangen door de drie gastspeler Erwin, Rob, en Lars die alle een zeer verdienstelijke wedstrijd speelde.

Pitbull Joey Doreleijers werd verkozen tot man of the match.