14-10-2023
1 - 7

Vandaag spelen we met JO13-1 de uitwedstrijd tegen UNA.
Vanwege de meivakantie en blessures waren er vandaag 4 spelers afwezig.

Mooi om te zien dat van JO12-1 Daan A ,Mathis en van JO13-2 Daan F en Raphael met ons willen meedoen.

Opstelling: Ties
Achterhoede: Bram, Daan A., Tuur en Melle
Middenveld: Mike, Mamadi en Gijs
Voorhoede: Daan F, Maxim en Niek

Reserves: Mathis, Mart, Raphael, Daris

Van de 1e fase (dit waren 7 wedstrijden) is dit de laatste wedstrijd.

Voor we het goed en al wisten, maakte de thuisploeg de 1-0.

We gaan vol goede moed in de achtervolging en maken de 1-1.
Pass van Gijs op Maxim, de bal raakt in de kluts en Maxim is er als eerste bij en maakt de 1-1.

Het spel golft in de 1e helft op en neer.

Volgende kans is voor Bladella, Maxim komt voor de goal en de bal gaat jammer genoeg op de paal.
Volgende aanval met een pass op Maxim en die maakt de 1-2.

Raphael is inmiddels in het veld gekomen en heeft een hele mooie pass op Niek en bij de volgende aanval een schot van Mamadi op goal, prima redding van de keeper van UNA.

Het is rust, 1-2 voorsprong.

2e helft starten we prima, Gijs heeft een mooie actie, jammer genoeg gaat de bal net voorlangs.

Mathis staat de 2e helft op het middenveld en heeft een goede pass op Maxim.

Una krijgt een corner en de bal wordt net voorlangs gekopt.

Aan de andere kant komt de bal voor de voeten van Raphael en hij schiet de bal voor de goal waar GIjs de bal kopt, maar is net te moeilijk is om op goal te koppen.

Daris is ingevallen en vanaf eigen helft passt hij de bal over de verdediging, Mamadi pikt de bal op en vanaf 16 meter schiet hij de bal schitterend in de goal: 1-3!

De 2e helft is Bladella veel aan de aanval en het is wachten op de volgende goal.

De mooiste pass van de wedstrijd komt op naam van Mart. Met een prachtpass zet Mart Mamadi vrij voor goal. Mamadi heeft de kans op een goal, maar 't duurt net ff te lang.

Daris krijgt achterin de bal en pingelt mooi naar voren: mooie actie.

Na vele goede kansen scoren we de 1-4: een goed afstandschot van Raphael.

Hierna gaat het snel, Mathis heeft een mooie pass en Mamadi scoort de 1-5.
Ook de volgende goal is dezelfde combinatie: Mathis passt op Mamadi en hij scoort zijn hattrick en de 1-6.

Slotaccoord is voor UNA. Van 16 meter wordt de bal op goal geschoten, maar via onderkant lat gaat deze uit de goal...'n gelukje voor Bladella.

Complimenten voor de achterhoede, Ties, Bram L, Melle, Tuur, Daan A, Mike hielden het goed dicht.

De 1e fase is voorbij, totaalbalans is 3x gewonnen, 1x gelijk en 3x verloren.
Voor nu een middenmoter.
Opdracht voor de 2e fase:
Blijf als team hard werken, en ga met goed voetbal de tegenstanders het vuur aan de schenen leggen.

Bedankt aan de invallers Daan A, Mathis, Raphael en Daan F.