OSC'45 3
Bladella Za3
17-09-2016
0-6

Na de goede start in het bekertoernooi is Bladella Zaterdag 3 vandaag ook uitstekend begonnen aan de competitie. Op Sportpark de Hambaken werd OSC'45 3 met 0-6 verslagen!
Beide teams begonnen een beetje rommelig aan de wedstrijd. Maar in de 8ste minuut zorgde Jasper Heerings namens de bezoekers voor het openingsdoelpunt. Vervolgens wist Bart Vromans in de 23ste minuut de voorsprong te vergroten. Na de zeer fraaie 0-3 door Ard Kneefel kreeg de thuisclub een strafschop toegekend. Ze lieten het echter na om de aansluitingstreffer te maken. OSC'45 3 schoot vanaf 11 meter hoog over de goal van doelman Julian van Limpt. Nog voor de rust zorgde Ard Kneefel met zijn tweede doelpunt voor de 0-4 na een blunder van de Bossche keeper.
Direct na de rust wist ook Bart Vromans zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te scoren. Hierdoor stond er na 46 minuten een 0-5 tussenstand op het scorebord. Hierna werd de wedstrijd grimmiger en moest de scheidsrechter een aantal keer ingrijpen en werden er in totaal 5 gele kaarten getrokken. Marco Sol en Lars Tuijtelaars konden namens Bladella Zaterdag 3 beide voor 10 minuten het veld verlaten na commentaar op de arbitrage.
Tot slot werd en nog eenmaal gescoord. Joris Spooren zorgde in de slotfase, met zijn eerste doelpunt van het seizoen voor de verdiende 0-6.

0-6 Joris Spooren (82)

Volgende week zaterdag speelt Bladella Zaterdag 3 op Sportpark de Smagtenbocht hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. TSVV Merlijn 3 is dan de tegenstander.