Nieuw Woensel 8
31-01-2016
12-0

Scheidsrechter:   Kanen, Bart… (+1)
Vandaag stond de 2e wedstrijd na de winterstop op het programma. Nadat er vorige week een mooie zege op titelconcurrent Valkenswaard werd geboekt, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Nieuw Woensel op het programma.
De speech van coach Brands was dan ook kort maar krachtig: "niet onderschatten en de 3 punten binnenslepen en Woensel op 0 punten houden".

Het 8e liet coach Brands wederom niet in de steek, en na 10 minuten stond de 1-0 op het scorebord. Pitbull Joey gaf een voorzet à la Messi, en Boemaars kon de bal vrij makkelijk binnenwerken.
10 minuten later was het weer prijs, Thijs zette wonderboy Sjakie vrij voor de goal, en als echte spits zijnde schoot hij de bal perfect binnen.
Echter nam onze wonderboy met 1 doelpuntje geen genoegen en wist hij 5 minuten later ook de 3-0 tegen de touwen te jagen na wederom een assist van pitbull Joey.
Door de 3 doelpunten liep de frustratie bij sommige Nieuw Woensel spelers aardig op, wat gespaard ging met een aantal stevige ingrepen.
Nadat een speler van Nieuw Woensel met geel naar de kant werd gestuurd, kreeg het 8e het op de heupen. Nadat Zwimpie Wijnen de 4-0 binnenkopte, was het Boemaars die de show stal. Boemaars keek, schoot en voordat de bal het netje raakte stak hij als " koning van de Smagtenbocht" het vingertje de lucht in: 5-0.
Enkele minuten later was het wederom raak, Afrikaan Holleman passte de bal op Thijs, en ook hij wist de keeper te verschalken.

In de rust zat coach Brands voldaan op het bankje, met een glunderend gezicht sprak hij zijn manschappen toe. "Een 10-0 zou mooi zijn" volgens Brands.

De 2e helft begon zoals de 1e geëindigd was: met doelpunten. Wonderboy Sjakie wist de doelman na 50 wederom te verschalken, en enkele minuten later deed ook Zwimpie Wijnen weer van zich spreken door de 8-0 binnen te schieten.
De keeper van Nieuw Woensel geloofde het wel, en daardoor kon wonderboy Sjakie vrij simpel de 9- en 10-0 binnenwerken, waardoor hij met 5 doelpunten topschutter van de dag was.
Echter was het toch niet goed genoeg voor coach Brands, en zette zijn spelers met een felle toon zijn spelers weer op scherp te zetten.
De 11-0 kwam op naam van Zwimpie Wijnen, en de einduitslag werd bepaald door man of the match Thijs van Ham.
De man van beton deed vandaag trouwens ook mee, maar had een rustig dagje en moest het doen met een enkele uittrap.

Nadat het carnavalsweekend geweest is, staat ons wederom een belangrijke pot te wachten. Dan komt de Eerselse FC op bezoek, en bij winst kan er wellicht aan een kampioenschap gedacht gaan worden....