ST Casteren/Netersel F2
Bladella F7
03-10-2015
1-9

Nieuwe kansen, nieuwe punten, Casteren/Netersel F2 (CN) staat wel onderaan met nul punten maar dat zegt niets.

Vandaag zonder Pim gaan we met 1 wissel aan de slag.
De jongens en meisje hebben er weer zin in!

Tijn was niet lekker en heeft de griep maar toch goed zijn best gedaan met keepen de 1e helft en de 2e helft nog even mee gedaan.

De start van de wedstrijd ging toch moeizaam. Voorin kwamen wij er moeilijk doorheen. Hille had vandaag iets met de paal. Deze wedstrijd maar liefst 4x op de paal geschoten. binnenkant eruit, recht op de paal.

Na 10 minuten kwam toch de 0-1, even later de 0-2 en voor rust de 0-3.

CN F2 kwam af en toe bij het doel van Tijn. Een paar goede reddingen van Tijn.

De 2e helft is Kurt aan de beurt om te keepen vandaag. Even wennen want het is allemaal nieuw en anders dan voetballen.

In het midden van het veld blijft het vechten om de bal in de flipperkast en wanneer deze de goede kant op valt kan Hille, Emiel, Vlinder, Pepijn er met een dribbel ervandoor.

Door af en toe goed verdedigend werk achterin bij CN F2 kwamen we er niet doorheen.

Door aanval na aanval kunnen de doelpunten niet uitblijven natuurlijk. Hille scoorde de 0-4, 0-5, 0-6, 0-7 en 0-8 in de 2e helft met vallen en opstaan. Weer hard gewerkt en de pijp was leeg bij Hille zoals elke wedstrijd.

Het einde nadert kwam CN F2 door onze verdediging en waren te laat met ingrijpen. Kurt had het nakijken. 1-7.

Na de aftrap waren wij weer aan zet. De bal valt weer aan de goede kant en Pepijn dribbelt en schiet de 1-8 binnen. De 1e voor Pepijn waar hij heel blij mee is.

Vlinder zat ook een paar keer voor het doel van CN F2 in de flipperkast en kreeg de bal er net niet in. Volgende keer beter.

Emiel kreeg de bal van Hille en was te laat met zijn reactie om de bal erin te schieten.

Tegen het fluitsignaal had Hille nog een beetje lucht over en scoorde de 1-9.

Er zat meer in vandaag maar we hebben goed aan het doelgemiddelde mogen werken.

Volgende week uit naar VOAB F8 in Goirle. Wanneer we deze weten te winnen.....dan is er nog kans.....

Deze overwinning werd weer mogelijk gemaakt door de Pupillen van F7.