Nieuws

Bladella tevreden met minimale voorsprong

www.bladella.nl
Indien Bladella met meer overtuiging de vele vrije kansen had omgezet in doelpunten, zou de eindstand er veel prettiger hebben uitgezien.

De drie punten bleven in Bladel, doordat de gasten uit het Limburgse de defensie van Bladella nauwelijks wisten te slechten, hoewel ze daar alle moeite voor deden, en uiteraard met dank aan goalgetter Niels Krekels.

Reeds na 20 seconden kon Stijn Wouters namens de thuisclub, de score openen, maar in vrije positie kon hij de Weert-keeper niet verschalken. In de 5de minuut zag Tom Maas zijn kopbal net niet in het doel verdwijnen. En dan gaat het zoals de ongeschreven wet het aangeeft….We schrijven minuut 10. Een Weerter voorzet werd ongehinderd door Eraij Yigitol langs de mistastende Bladella-goalie in het lege doel gekopt 0 – 1. Het eerste half uur ging geheel gelijk op. MMC speelde de bal vrij aardig rond maar kon nauwelijks gevaarlijk worden. Bladella zat niet goed in de wedstrijd, zodat we een erg matig eerste gedeelte van de strijd zagen. Tot……minuut 32. De inmiddels warm gedraaide Bladella-topscorer Niels Krekels, werd keurig aangespeeld door aanvoerder Geert van Overbeek; hij draaide zich voor de verdediger vrij; hij scoorde met een bekeken goal in de verre hoek. Stand 1 – 1. Vanaf dit moment kwam Bladella meer tot de overtuiging dat er vlot gewonnen moest kunnen worden, hoewel er vanuit het middenveld te weinig bruikbare ballen bij de voorhoede terecht kwamen. MMC hield zich kranig en bleef zonder veel moeite overeind.

Na de pauze duurde het maar vijf minuten vooraleer Stijn Wouters met een splijtende pass, Niels Krekels bereikte, die met zijn tweede goal Bladella een 2 -1 voorsprong bezorgde. De 67 minuut had hij zijn hattrick kunnen maken; hij wist wel de hele verdediging te omspelen, maar vergat dat er ook nog een keeper meedeed. Tussen minuut 70 en 80 werd het wisseltijd: Jordy Tenbült, Stijn Wouters en Niels Krekels werden vervangen door resp. Huib Liebregts, Bob Michiels en Cas Vosters. De laatste 10 minuten had Bladella nog zeker 4 open kansen, maar op de een of andere manier, kregen de aanvallers de bal niet waar ze hem het liefst hadden, nl. in de goal. De wederom zeer sterk leidende Mario van Dinter, moest nog een keer optreden, toen een Weerter-speler over de schreef ging. Helaas voor Ruurd Verheijen een rode prent. De Limburgse gasten kwamen in blessuretijd nog aardig aandringen, maar de Bladella-verdediging hield bekwaam stand en wist de voorsprong zonder veel moeite over de streep te trekken, waardoor de periodetitel weer dichterbij komt.

Donderdag gaan we voor de beker naar Best-Vooruit en a.s. zondag 8 maart gaan we naar Budel, waar de punten mee naar Bladel genomen moeten worden.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven