Nieuws

JO15-2 kampioen zonder sterren

www.bladella.nl
In het shirt van ‘Hendor’ werd afgelopen zaterdag met liefst 1-6 gewonnen bij concurrent Budel: “We are the Champions”

 


Waar moet je beginnen om de kracht van JO15-2 te duiden?
Op doel Ties van Eekert. Met zijn reddingen, tactisch inzicht, koele uitstraling brengt hij rust en vertrouwen in het team. Dan hebben we met Mats van Herk en Jim (slijptol tussen de tanden) Fischer een angstaanjagend sterk verdedigingsblok. De backposities, ingevuld door Sten Groenland, Jurrian Bons en Mies de Kort zorgen voor defensieve zekerheid. Alle verdedigers zijn meedogenloos waar nodig en staan tevens aan de basis van menige aanval. Met 8 tegendoelpunten de minst gepasseerde verdediging, dat zegt genoeg!!!

Een technisch sterk middenveld (Gijs Fiers, Timme Groenen, Jens Jansen, Twan van der Vliet) met groot loop- en scorend vermogen, vertraagd, versnelt en verplaatst het spel moeiteloos en wisselt achteloos tussen steekballetjes en ‘de lange bal’.
Onze spits, aanspeelpunt en tevens topscoorder Teun de Kort wordt voorzien van aanvoer door grillige, snelle en immer gevaarlijke ‘buitenspelers’ (Cas Schoenmakers, Rens Roest en Nick Schreuder). Alle met een eigen stijl en individuele acties waardoor moeilijk te verdedigen.

De tactiek van JO15-2 is moeilijk te ontleden; het is pragmatisch en onvoorspelbaar. Ze zijn in staat om vanaf de eerste minuut agressief druk te zetten. Het oogt soms chaotisch, zelfs warrig maar als de opofferingsgezindheid en de absolute wil om te winnen in de ploeg sluipt raakt de tegenstander veelal verlamt door moedeloosheid. Goals vallen snel als dit wordt gekoppeld aan positie- en combinatie spel. De kampioenswedstrijd in en tegen Budel (op dat moment de nr 2) was typerend voor JO15-2. In de warming up nog laconiek met een nonchalante vorm van zelfvertrouwen, maar in de wedstrijd was het vanaf de 1e minuut voor Budel duidelijk dat er ‘helemaal niets te halen was’ tegen Bladella. De duelkracht was dusdanig dat in het eerste kwartier de helft van Budel al verbouwereerd op het modderige veld had gelegen. Na deze fase werd er voetballend met 1-6 gewonnen en kon eenmaal terug in de kantine van Bladella ‘we are de champions’ opgezet worden.

JO15-2,
Gefeliciteerd met het kampioenschap!

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven