Nieuws

Ronny Everaerts maakt seizoen af bij Pr. Irene

www.bladella.nl
De club uit Nistelrode zat ineens zonder coach. Ronny Everaerts was bereid om het seizoen daar af te maken.

Na goede periodes als trainer bij o.a. Hoogeloon, EMK (4 jaar), Avanti’31 (3 jaar) werd de samenwerking met Wilhelmina Boys in april vorig jaar ontbonden. Daardoor kwam Ronny Everaerts in beeld bij Bladella en fungeerde vanaf begin dit seizoen als de rechterhand van hoofdcoach Huub Vermeulen. Die samenwerking, ook met de groep, liep perfect. Voetbaldier Everaerts is ook bij de KNVB een enthousiast docent. Van die competentie maakte Bladella gretig gebruik. Onder zijn kundige leiding zijn dit seizoen maar liefst dertig jeugdkaderleden gestart aan ‘Train de trainer’. De eerste twee sessies - op 26 oktober en op 9 november - kregen van de deelnemers bijzonder lovende recensies.

Prinses Irene (Nistelrode) kwam afgelopen dinsdag ineens zonder hoofdtrainer te zitten. Omdat voor volgend seizoen in Erik Meulendijk (nu nog werkzaam bij BVV Den Bosch) de functie van hoofdcoach was ingevuld, zocht Prinses Irene een technisch opperhoofd om dit seizoen af te maken. Ronny Everaerts werd benaderd en pakte de handschoen op. Bladella, met de selectie voorop, gunt hem van harte die uitdaging bij de 1ste klasser. Enige tijd geleden werd al bekend dat hij volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag gaat bij FC Cranendonck.
Prinses Irene, een grote dorpsverenging met een bloeiende voetbal- en korfbalafdeling, promoveerde afgelopen seizoen wat gelukkig voor het eerste in de historie naar de eerste klasse. Jong De Graafschap trok zich terug uit een hogere klasse, waardoor twee ploegen extra uit de nacompetitie mochten promoveren. Na loting mocht het team uit Nistelrode de stap hogerop maken. Maar daar hebben ze het erg zwaar. Momenteel wordt een voorlaatste plaats ingenomen met slechts zes punten uit 12 partijen. Voor Ronny Everaerts opdracht om de groep bij elkaar te houden en te proberen om directe degradatie te ontlopen.

Bladella wenst Ronny Everaerts daar alle succes bij. In maart en april staan op de Smagtenbocht nog sessies ‘Train de trainer’ op de rol. Met heel veel enthousiasme gaat uiteraard docent Ronny Everaerts - in zijn Bladella outfit - die cursus leiden.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven