Nieuws

Kempisch Kampioen-schap Voetbalquiz

www.bladella.nl
Wie zijn de beste voetbalkenners Op vrijdag 12 mei wordt dat in de kantine van de Smagtenbocht uitgemaakt tijdens de finale Kempische Voetbalquiz.

Voetbalquiz de Kempen organiseert de eerste editie van het Kempisch Kampioenschap Voetbalquiz. Verschillende voetbalclubs uit de regio namen deel aan de voorrondes en van ieder van deze verenigingen doen deze avond vier koppels mee aan de grote finale.
 
Deze 24 koppels zullen gaan strijden om de verschillende prijzen en natuurlijk de naam van ‘Beste voetbalkenner van de Kempen’. Daarnaast mag de beste club zich ook een jaar lang voetbalkenner van de Kempen noemen. Verschillende vragen kwamen aan bod tijdens de voorrondes, waaronder: in welke 5 steden won het Nederlands Elftal tijdens het gewonnen EK 1988 en wie was de laatste buitenlandse topscorer van de Eredivisie? Maar ook welke Griek er voor zowel Ajax als Feyenoord speelde en welke club het vaakst de Europa League won?
 
De winnende koppels uit de Bladella voorronde waren Geert van Overbeek / Paul Dijkmans, Daan Meulenbroeks / Thijs Bakker, Dirk Reijnders / Rob Milek en Jors Tuns met Stijn Wouters. Dat is een hele hoop voetbalkennis bij elkaar die ongetwijfeld hoge ogen gaan gooien in deze Finale van het Kempisch Kampioenschap. Kom ze aanmoedigen en kom genieten van een mooie avond gevuld met alles wat met voetbal te maken heeft.
 

Kijk voor meer informatie over dit evenement en de mogelijkheden op www.voetbalquizdekempen.nl


 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven