Nieuws

Actie!

www.bladella.nl
5 acties in maart en april moeten (veel) meer vrijwilligers opleveren! Leden én ouders van jeugd-leden worden gevraagd actief als vrijwilliger te gaan mee doen.

VrijwilligersCoördinatorenCommissie (VCC) in actie
Helma van Moll, Roland van de Wiel, Davy Janssen, Jelle de Vries en Harrie Fiers hebben de aandacht van de laatste weken aangegrepen om het probleem van te weinig vrijwilligers de komende maanden nog nadrukkelijker aan te pakken. De commissie heeft een vijftal speerpunten gekozen om zoveel mogelijk leden en ouders van jeugdleden aan te spreken en hen te vragen actief als vrijwilliger te gaan mee doen. Hieronder wordt aangegeven wat u kunt verwachten.
 
Welkomstgesprekken
De komende maanden worden er gesprekken gevoerd met de ouders van de JO-9 (F-jeugd). De ouders worden gebeld voor een afspraak om onder de trainingen individueel te spreken met Bladella-lui over hun eerste ervaringen bij de club, over wat Bladella voor hen betekent en om aan te geven wat zij voor Bladella kunnen betekenen. Oudere leden die daarbij ook gespreksleider willen zijn, en ouders die vooraf informatie willen kunnen contact opnemen via h.fiers@upcmail.nl
 
Een infostand in de kantine
Om leden en ouders van jeugdeden te benaderen voor vrijwilligerswerk staan we op de zaterdagen 18 en 25 maart, en op de zondagen 19 en 26 maart, tussen 10.00 en 14.00 uur met een VVC stand in de kantine. We benaderen ouders en leden om in te schrijven als vrijwilliger. Voor ideeën en informatie kun je terecht bij Jelle de Vries: jelle@piccolo-bladel.nl.
 
Senioren als hulp in de kantine
Op zondag hebben we echt meteen enkele mensen meer nodig om in de kantine te assisteren achter de bar. Eerdere oproepen hebben geen effect gehad. Ieder seniorenteam wordt gevraagd drie personen aan te melden (dames en/of heren) die (een deel van) de zondag, enkele keren per seizoen, als vrijwilliger gaan meedraaien in de kantinedienst. Davy Jansen stuurt binnenkort een bericht naar de leiders kandidaten zoeken n de namen doorgeven aan Peter van der Heijden. Coördinatie dus bij Davy Jansen: dsc.jansen@hotmail.com
 
Gesprekken met ouders
Het bestuur heeft besloten dat, na de commotie met betrekking tot de Nieuwjaarsloterij, er gesprekken zullen worden georganiseerd met de ouders. Daarbij staat centraal welke binding de ouders hebben met de club van hun kinderen en hoe ze die binding kunnen omzetten in actiebereidheid om als vrijwilligers iets voor de club te doen. We kiezen daarbij voor gesprekken met de ouders per team(s) tijdens de trainingen van de jeugd. Tussen 27 maart en 14 april organiseren we groepsgesprekken met de ouders van de teams van JO-15, JO-13 en JO-11 (de C, D en E). Daarna organiseren we bijeenkomsten voor de ouders en de spelers van de A en de B-jeugd (JO-17 en JO-19). Voor ideeën en om mee te helpen kun je je melden bij Helma van Moll: famvanmoll@msn.com
 
“Word jij mijn nieuwe collega?”
In de maanden maart en april lopen er op zaterdag en zondag tien Bladella-vrijwilligers op het sportpark met op hun T-shirt de leuze: “Word jij mijn nieuwe collega?” Meer informatie, en misschien heb je nog betere ideeën, hierover kunt u bekomen bij Roland van de Wiel: rvdwiel63@gmail.com.
 

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven