Nieuws

‘De Tipmast’ bedankt!!

www.bladella.nl
Naast het prachtig blauwwit van het roemrijke Bladella misstond het ‘purper’ van ´De Tipmast´ allerminst, integendeel!! Het was een he-le mooie tijd, die zes jaar!

Het zal even wennen worden. Vanaf 1 juli staat het logo van ‘De Tipmast’ niet meer prominent als hoofdsponsor op de frontpage van deze site. Ook de ‘Tipmast Boys’ als geuzennaam, bij de berichten rond ’t urste, zal gaan verdwijnen.
 
Hoofdsponsor De Tipmast
Na ‘Jan v.d. Ven Electro’ in 1974, volgden ‘Jan Smolders Verf – Behang’, ‘USA American Shop’, ‘Adriaan van de Ven’, ‘Van Mossel’, ‘Verspaandonk / Sqware’ en ‘Profile-Bito’. Aan die illustere lijst van hoofdsponsors mocht aan de vooravond van 't eeuwfeest in augustus 2010 Hotel, Grand Café, RestaurantZaal De Tipmast toegevoegd worden. Na afloop van de jaarvergadering van het jeugdkader in juni kon de trotse voorzitter René Walenberg de heugelijke mededeling doen dat even daarvoor een nieuw sponsorcontract was getekend met Femke en Bart van Bussel.
We schrijven dan 21 juni 2010 toen ‘De Tipmast’ het hoofdsponsorschap van de grootste Kempische voetbal-vereniging op zich nam. Zes jaar lang sierde het beeldmerk van Hotel 'De Tipmast' prominent alle communicatie-uitingen van de vereniging.

‘Goed geakkedeerd’
De voetbalclub, samen met de familie Van Bussel, samen met Els als ‘mater familias’, dat akkedeerde voortreffelijk. Gemoedelijk, lekker gewoon doen, gekruid met onvervalste humor - daarbij ‘kwaliteit’ altijd hoog in het vaandel - dat typeerde de verhoudingen misschien wel het beste. In die sfeer was het dan ook niet verrassend dat de samenwerkingsovereenkomst uitgroeide naar zes seizoenen.
Dankzij hun spreekwoordelijke Kempische gastvrijheid, onderstreept met de sympathie van Bladella leden, staat ‘De Tipmast’ wijd & zijd ‘dik gedrukt’ bekend als een voortreffelijk horecabedrijf waar het altijd allerhartelijkst toeven is.
 
Naaste buren
De Tipmast is al die jaren een voortreffelijke supporter gebleken van de Bladella-familie, op allerlei gebied. Zo was Bart - als Feyenoord, zijn tennis of familie het maar enigszins toelieten... -  een trouw volger van het vaandelteam, zowel uit als thuis. Kritisch volgend, maar ook steeds relativerend. Als hoofdsponsor had de Tipmast natuurlijk over alles en nog wat een mening, maar als het op ´beleid´ aankwam werd er niet - wat je op andere plaatsen wel eens ziet - als geldschieter gedreigd. Nee, naaste buren helpen elkaar vooruit en laten ieder in zijn waarde! Als nodig, en dat was al vele jaren, hanteerde Bart ook gewoon de vlag bij het team van zijn Pietje. Eega Femke, ondanks haar drukke zaak, fungeerde als kartrekker van voetbalkamp-kookstaf. Mekaar vooruit helpen, als goede buren, was het motto waarmee met elkaar werd om gegaan.
 
Gaat dat veranderen?
Natuurlijk niet! De Tipmast gaat op de sponsorladder alleen een stapje terug. Zij maken plaats voor een nieuwe hoofdsponsor: ‘MS Schippers’. Voortaan staat ‘Hotel De Tipmast’ als stersponsor te boek en gaat het onder andere verder als ‘hoofdsponsor’ van Bladella G1’! Ook andere verenigingen doen zelden tevergeefs een beroep op ‘De Tipmast’. Breed ‘maatschappelijk geëngageerd’ en midden in de plaatselijk gemeenschap staan, heet dat tegenwoordig en voor ‘De Tipmast’ is dat zeer terecht!!
 
Dat onze voortreffelijke samenwerking nog talloze jaren mag blijven bloeien.

Els, Femke en Bart, namens heel Bladella, zeer bedankt!! 


 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven