Nieuws

Stem op Anel !!

www.bladella.nl
Het Eindhovens Dagblad organiseert via haar website de ´Kei van de Week´verkiezing.  Van Bladella is Anel Selimovic door de ED-redactie deze week genomineerd voor de 'Kei'.

Met een weergaloze vrije trap op zo’n 25 meter krulde Anel net voor tijd de winnende 3-2 in de bovenhoek en zorgde daarmee dat de drie punten wederom op de Smagtenbocht bleven. Eerder in de wedstrijd had Anel ook al de score geopend toen hij de bal, trillend van effect, in de uiterste hoek van het Acht-doel had laten verdwijnen.
 
Anel moet het in deze 'Eindhovense' kei-verkiezing opnemen tegen twee andere genomineerden: Tecer Tufan van WODAN en Ron Jansen van UNA.

Klik hier om je stem uit te brengen op Anel!
Je kunt één keer per e-mailadres stemmen. En let op: jouw stem telt pas als je deze hebt bevestigd via de e-mail die je van het ED ontvangt. Controleer daarom je spamfilter als je geen bevestigingsbericht hebt ontvangen na het uitbrengen van je stem.
 
Stemmen kan tot woensdagmorgen 8.00 uur

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven