Nieuws

Fietscontrole met Resultaat

www.bladella.nl
De fietscontrole van 28 en 29 oktober was een succes. Er zijn weer meer fietsen gecontroleerd dan vorig jaar. De leiders benaderen de ouders van de kinderen waarvan de fiets niet in orde bleek.

In het totaal zijn er 228 fietsen gecontroleerd. Vorig jaar waren dat er 203. Er werd door vier medewerkers gecontroleerd, met de hulp van de politie. Dank daarvoor. Van die 228 fietsen bleken er 22 niet in orde. Vorig jaar waren dat er 18.
 

Van de A-jeugd waren er van de 26 gecontroleerde fietsen twee niet goed. Bij de B-jeugd werden maar liefst 34 fietsen gecontroleerd tegen 23 in 2012. Daarvan waren er acht niet in orde. Bij de C-jeugd waren 57 controles waarbij bleek dat er vijf niet in orde waren. Bij de meiden waren er maar zes gecontroleerd  (in 2012 waren dat er 10). Eén fiets bleek niet in orde. Bij de D-jeugd waren er 58 controles tegen 55 vorig jaar. Drie fietsen waren niet oké. Ook bij de E-jeugd kwamen weer meer fietsen aan de beurt, nu 32 en vorig jaar 20. Daarvan werden er twee niet goedgekeurd. Bij de F-jeugd werden er zeven fietsen gecontroleerd en bleek er eentje niet in orde. En dan de klapper: bij de controle van de vier fietsen van jongens van het  G-team bleek dat ze alle vier prima in orde waren. Een dikke proficiat !!
 
De organisatie van de Verlichtingsactie was in handen van  Pim Lavrijsen, Tiny Tijssen, Jelle de Vries, Jan Hooijen, Jos Wilms, Lia en Frank Schinkel en Helma van Moll.   



 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven