Nieuws

Dubbel Paasprogramma: uit naar Gestel en Theole

www.bladella.nl
De resultaten van het vaandelteam vallen tegen en dus zit Bladella in zwaar weer. Met Pasen nieuwe kansen, maar Gestel en Theole zijn sterke tegenstanders... 

IJskoude douche bij -10
Op het open veld bij Marvilde was het zondag Siberisch koud. Na 20 minuten werd de Bladella aanhang verwarmd met de 0-1 van Nicky Buis. Zou het dan toch..?! De wedstrijd leek onder controle, totdat de kleumende toeschouwers zich richting kantine bewogen voor een noodzakelijk opwarmertje. In amper vier minuten tijd kreeg Peter Bons 4 doelpunten om z’n oren. Persoonlijke fouten, teveel mensen voor de bal, slap ingrijpen, chaos alom gaven aan de behendige spitsten van Marvilde vrij baan om in no time het team van Norbert Rebsch een mokerslag toe te dienen. De rillende aanhang kreeg met deze afgang ook nog eens een ijskoude douche te verwerken. Met een ‘Hoe is ‘t in hemelsnaam mogelijk’ dropen de mopperde diehards hevig gefrustreerd af.
 

Zware Paasdagen
Diezelfde fanatiekelingen staan met Pasen in Gestel en Tiel weer langs de lijn. Clubliefde met revanchegevoelens is het enigste wat in deze barre tijden deze supporters op de been houdt.
Maar Gestel en Theole zijn geen opponenten die mee willen werken aan eerherstel, integendeel. Dus een superzwaar paasweekend staat voor de Tipmast Boys op de rol. Het versterkt Gestel, met na de winter 10 punten uit 6 partijen, gaat voor de derde periode en zal daarom de punten aan de Locatellistraat willen houden.
Theole was na een prima start vanaf de winterstop bezig aan een vrije val (3 punten uit 6). In Tiel lijkt de wederopstandig weer ingezet te zijn.
 

Te sterk
In de wedstrijden op De Smagtenbocht tegen beide teams had Bladella weinig in te brengen. Gestel wist het blauwitte vaandelteam makkelijk met 1-4 te verslaan en Theole mocht met een duidelijke 0-3 winst terug naar Tiel. Rehabilitatie na het debacle in Veldhoven én de stand op de ranglijst eisen met Pasen maximale inspanningen van selectie en aanhang. Mascotte Niek Isbouts (E5) reist volle moed mee naar vv Gestel om zijn favorieten te steunen.  

Paaszaterdag
   30 maart
17:00
Gestel - Bladella
Sportpark Dommeldal Zuid
Locatellistraat 3, 5654 JB Eindhoven
 
 
 
 
Paasmaandag        1 april
14:30
Theole - Bladella
Sportpark Drupt
Groenendaallaan 10, 4002 AH Tiel

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een record aantal liefhebbers: 139 inschrijvingen (JO8 t/m JO13)! Morgen dus volle bak op de Smagtenbocht!! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bladella is erg tevreden over de samenwerking met Niels Seuntjens als trainer van Bladella 2. Namens het hoofdbestuur (Léon Brull) en… Lees verder »
 
www.bladella.nl
De klok is weer verzet. Het weer wordt (héél langzaam aan dan toch?) steeds ietsje beter en de zon laat zich steeds vaker zien! En… Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven