Nieuws

Onverdiend, maar duur puntenverlies

12 november 2012
www.bladella.nl
In een gelijkopgaande strijd lieten Bladella en Beerse Boys een goede werklust en een flinke dosis welwillendheid zien, wat uiteindelijk resulteerde in een overwinning voor de gelukkigste.

Beerse Boys ging in Bladel aan de haal met een overwinning van 0-1. Het had evengoed andersom kunnen zijn.


 
Met wel erg veel geblesseerden begon Bladella niet goed aan de wedstrijd. In de derde en de vierde minuut kreeg Beerse Boys reeds twee unieke kansen om de score te openen, Toen de slaap uit de ogen gewreven was, moesten we nog wachten tot de 15de minuut vooraleer Geert van Overbeek een goede voorzet gaf, waaruit een kleine kans ontstond.  Dat was de aanleiding tot het kwartiertje van Dirk Reijnders, met helaas een slechte afloop.
Na een werkelijk prima solo waarin hij drie man passeert, valt hij, staat op, omspeelt de keeper, en doet een ultieme poging tot een laatste schot, wat nog net door een verdediger uit het lege doel kan worden gered. Vijf minuten later, botst hij met de keeper, met als gevolg een nieuwe blessure. Tom Maas is een waardige vervanger.


Het laatste kwartier van de eerste helft is duidelijk voor Bladella. Goed doorzetten van Joris Hermans mondt uit in een goede voorzet van Joep van de Ven en een fraaie kopbal van Bart Hoeks. Helaas zonder resultaat. Net voor het fluitsignaal voor de thee, krijgt Ruud Leermakers nog de kans de score te openen. Een goed genomen vrije trap net buiten de zestien, gaat rakelings over.

 
Beerse Boys komt gedreven uit de kleedkamers en begint furieus aan de tweede helft. We noteren minuut 46 wanneer Pepijn van Spreuwel raak kopt na een voorzet: 0-1. Joep van de Ven krijgt vanaf de afrap de bal prima op zijn slof, maar zijn schot gaat net over. Tom Ansems krijgt daarna nog de kans, met zijn snelheid de wedstrijd voor Bladella open te breken; hij is de vervanger van Bart Hoeks. We moeten wachten tot de 78ste minuut als Hans van Kemenade plotseling vrij voor de keeper verschijnt. Waarschijnlijk tot zijn eigen verbazing komt zijn schot terecht op het been van de uitgelopen keeper Koen van Kollenburg.


Laat in de blessuretijd kan ook nog Ruud Leermakers de stand gelijktrekken. Even buiten de zestien meter mag hij nog een laatste vrije trap proberen te verzilveren.
Volkomen terecht werd Max Jansen wederom tot man van de match verkozen. Samen met mascotte Zem van Sambeeck zagen we dat er helaas wederom drie punten werden verloren.

 
klik hier voor het verslag op de Beerse Boys site
Uitslag superloterij WFC
Hoofdprijs: fiets van Profile Bito                   lot nr. 11151
2de prijs AH levensmiddelenpakket             lot nr. 11156
3de prijs dinerbon het Nekkermenneke       lot nr. 11158
4de prijs bal                                                       lot nr.   7913
5de prijs een Bladella-sjaal                          lot nr.   9914
2012-11-12

Bladella - Beerse Boys 11 november 2012


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven