Nieuws

Bladella te licht voor Marvilde: 0-3

29 oktober 2012
www.bladella.nl
Zonder de geblesseerden Hans van de Hoogen en Nicky Buis en de lange afwezigheid van Ruud Leermakers valt het voor Bladella niet mee om de puntjes bijeen te sprokkelen.

Als dan ook Tom Maas en Geert van Overbeek geblesseerd raken, wordt het helemaal een moeilijke opgave.

De eerste drie kwartier kan worden gekenmerkt door rommelig spel van een hardwerkend Bladella en een tegenvallend optreden van Marvilde. De weinige hoogtepunten beperken zich tot twee halve kansen voor Marvilde en twee bijna-kansen voor Bladella. Intussen heeft Marvilde trainer Louwers de rode kaart gekregen wegens te luidruchtig protesteren tegen de leiding.
Al na 10 minuten wordt Tom Maas, geblesseerd, gewisseld voor Roel Segers.
Pas in de 34e minuut kan het eerste schot op doel worden genoteerd. Verder wordt er voor de thee niets noemenswaardigs meer waargenomen.
Na de hervatting verschijnt Arvid Bolkenstein voor Joris Evers, die één van de beteren was. We zien een compleet ander Marvilde. Reeds in de 46e en daarna in de 47e  minuut worden twee opgelegde kansen gecreëerd. Na 7 minuten wordt het dan 0 – 1 door een goal van Rick v.d. Bogaard na een zeer schlemielige fout van Rick Antonise. De vlag van Bladella-grensrechter Stef Wieskamp was al omhoog voor buitenspel, maar de scheidsrechter besliste anders.
Weer 7 minuten later prikte uitblinker Tayfun Yilmaz de 0 – 2 binnen, nu na matig verdedigingswerk.Drie  minuten later had de scheids wel in de gaten dat de volgende goal in buitenspelpositie werd gescoord.

Het hoogtepunt van de wedstrijd was een prima ingestudeerde vrije trap van onze jongens.Geert van Overbeek, bereikte na een korte pass Joep v.d. Ven, die met een keurig gericht schot uithaalde. De keeper had er helaas te weinig moeite mee.
Niels Hendriks, die na een lange afwezigheid, het gras weer mocht ruiken, viel in voor de geblesseerde Geert van Overbeek.In blessuretijd werd het nog 0 – 3 voor Marvilde 

Mascotte Kelvin van Lierop zag met alle andere aanwezigen dat Bladella de laatste 10 minuten gebruikte om er nog een offensief uit te persen, maar daardoor kwamen er  voor de tegenstander nog drie mogelijkheden om de stand  verder uit te bouwen. Gelukkig bleef het zoals het was en kijken we weer vooruit naar de volgende wedstrijd: TEC uit.

2012-10-30

Bladella - Marvilde 29 oktober 2012


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven