Nieuws

Ballenhok in een nieuw jasje

04 oktober 2012
www.bladella.nl
De VC-J heeft met de herinrichting van het ballenhok flink vooruitgang geboekt:overzichtelijk ingedeeld, alles keurig benoemd. Dat moet zo blijven.

Zoals jullie zelf hebben kunnen constateren is er aan de compressor een extra aansluiting gemaakt. Meerdere trainers kunnen tegelijker tijd hun trainingsballen op spanning zetten. Het is niet de bedoeling dat pupillen in het ballenhok komen om de ballen (mee) op te blazen.
 
Elftallen zijn bij de trainingen samengevoegd en hebben samen de verantwoording voor hun eigen set voetballen en sinds vorige week is daar ook een eigen set met pionnen bijgekomen. De totale sets met pionnen, samen meer dan 600 stuks, zijn beschikbaar gesteld door Perfect Sport en Wycosy. Peter Daniëls heeft een ophangsysteem voor deze pionnen gemaakt.
 
Namens de VoetbalCommissie-Jeugd, en ook namens de jeugdleden, bedanken we hen voor hun bereidheid en inzit. Wij doen een beroep op jullie voetballers om de ballen en de pionnen telkens op die plaats terug te hangen waar je ze ook gepakt hebt.
 
Wanneer er tijdens de training een bal kapot deze bal in het net te droppen dat aan de compressor hangt. Schrijf op het bord het nummer van het team waarbij de bal hoort. Er wordt dan voor gezorgd dat de juiste aantallen ballen weer snel in het net zitten.
Zo kunnen we nog lang gebruik maken van onze trainingsmaterialen.



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven