Nieuws

Het gaat beginnen in Valkenswaard

28 september 2012
www.bladella.nl
Na vier teleurstellende wedstrijden moet zondag in Valkenswaard de ommekeer gaan komen. Datzelfde geldt echter ook voor de gehavende Bosuilen.
Spannend dus…

Ook Gestel was, zoals verwacht, te sterk voor dit Bladella. Het doelpunt waarmee Max Jansen, een van de weinigen die tot nu toe op dit niveau overeind blijft, de score opende, bracht hoop in het blauwwit hart.
Het duurde echter maar even, want de Eindhovense ploeg wist de verhoudingen op het scorebord weer recht te zetten en mocht met 1-2 gaan rusten. Toch had op dat moment Bladella nog kans. De mannen van Gestel waren namelijk in het eerste bedrijf bezig zichzelf uit de wedstrijd te praten. In het kleedlokaal werd orde op zaken gesteld, want daarna ageerde men niet meer tegen de arbiter.
Het klasseverschil werd toen weer hersteld. Het moet gezegd dat het ook Gestel wel erg makkelijk werd gemaakt bij het maken van doelpunten.
Nooit versagen! Zondag zal blijken dat de Tipmast Boys met passie de strijd aangaan en daardoor de ‘bosuilen’ gaan verslaan.



sv Valkenswaard
Valkenswaard promoveerde via de nacompetitie naar 2F. Na vier matchen geeft de rangschikking al aardig de verhoudingen weer. Winst pakken op ploegen uit het rechter rijtje tellen daarom nu al dubbel. De blauwgele formatie kon Heeswijk nog op 0-0 houden, maar verloor 3x vrij gemakkelijk: 0-5 TEC, 2-0 Beerse Boys en 3-1 PSV. Ook in Valkenswaard moet hevig gepuzzeld worden om fitte spelers binnen de lijnen te krijgen. Beide teams laten makkelijk tegengoals maken en hebben aan de andere kant de grootste moeite om zelf te scoren. Het keurcorps van Norbert Rebsch kon slechts 2x het vijandelijke net in beweging brengen. De mannen van het Valkenswaardse trainersduo Ronald de Boer / Cees Smits hadden zelfs vijandelijke hulp nodig om de hatelijke nul uit het doelsaldo te gummen. Valkenswaard kwam vorige week op de Herdgang daarmee zelfs op voorsprong. Maar na een tamme eerste helft maakte daarna een toen feller PSV/av het verschil.
In 2009/2010 speelden Bladella en sv Valkenswaard voor het laatst tegen elkaar. Met 2-3 en 1-0 wist Bladella toen twee keer moeizaam te winnen (4x Jeroen Schilders). Ook het seizoen daarvoor trok blauwwit 2x aan het langste eind. Op 27 april 2008 won sv Valkenswaard voor het laatst van Bladella: 0-2.

Spannend
Beide teams zijn er terdege van doordrongen dat de belangen zondagmiddag op sportpark Den Dries al erg groot zijn. Door de magere verrichtingen hebben de teams zichzelf flink onder druk gezet. Bladella trof weliswaar al drie ploegen van de bovenkant tegenover zich, de bosuilen hadden (op papier althans) een minder zware start. Maar bungelend van onderen kan elke tegenstander als ‘zwaar’ gekwalificeerd worden.
Met de mouwen omhoog en het verstand ingeschakeld is de kans op resultaat het grootst.
Daarom gaat mascotte Jelle Bijnen (E3), met de Bladella aanhang, de mannen van 1 aan de eerste overwinning helpen. Toch…?!




 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven