Nieuws

Bladella lijdt vierde opeenvolgende nederlaag

24 september 2012
www.bladella.nl
De dekkingsfouten van de Bladelladefensie bepalen het negatieve resultaat in de wedstrijd tegen Gestel. Door de 1-4 nederlaag blijft de ploeg puntloos staan op de onderste plaats.

Na een hoopvol begin, werd de wedstrijd gaandeweg overheerst door Gestel, dat dankbaar profiteerde van een aantal dekkingsfouten. De snelle Dirk Reijnders verraste  al meteen na het eerste fluitsignaal met een flitsende aanval.
In de 10e minuut viel Bladella’s treffer, door de man of the match Max Jansen, die na een bal op de lat, beheerst binnen kopte. De hoop op een overwinning was geboren.


De mannen van Gestel dachten daar overigens anders want amper 2 minuten later, was het Ikele, die de gelijkmaker binnenschoof. De 27e minuut werd ontsierd door twee gele kaarten van Gestelspelers, vooral wegens commentaar op de voortreffelijk leidende scheidsrechter. Het veelvuldige balbezit van Gestel mondde uit in een tweede goal van de bezoekers. Zonder dat iemand er iets aan kon doen, schoof  de Haan de bal in de lange hoek. Peter Bons verrichtte voor de pauze nog enkele prima reddingen en behoedde zodoende de ploeg voor een grotere nederlaag. Geert van Overbeek kreeg nog een vrije trap vanaf de zestienmeterlijn, weer na commentaar van de Gestelmannen. De vrije trap ging echter rakelings over het doel.



Na de rust was Gestel weer de betere ploeg. In de 62
e minuut werd Dirk Reijnders gewisseld  voor Hans van Kemenade
De verdediging werd er echter niet sterker van want Gestel profiteerde volop. In de 82e minuut scoorde Ikele zijn tweede goal en de 1 – 4 kwam op naam van Ber Gibbes, beide door verdedigingsfouten.
Met prima combinatievoetbal van de tegenstander  en een defensie die nogal wat gaten liet vallen is de nederlaag te verklaren. Het harde werken te spijt, kijken we nog steeds aan tegen nul punten op de ranglijst, maar ongetwijfeld komt daar volgende week tegen Valkenswaard verandering in.
2012-09-23

Bladella - Gestel 23-09-2012


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven