Nieuws

Bladella ziet Nicky Buis terugkomen van Lommel

18 juni 2012
www.bladella.nl
Nicky Buis keert van Lommel United terug naar Bladella. De 19-jarige middenvelder verliet Bladella in 2008 om in de jeugd van FC Eindhoven te gaan voetballen.

Toen FC Eindhoven een jaar later stopte met de juniorentak, vertrok Buis naar Lommel United.

Bladella zag eerder al doelman Paul Dijkmans (20) op het oude nest neerstrijken. Hij ging in 2008 tegelijk met Nicky Buis naar FC Eindhoven en debuteerde daar een jaar later in het eerste.
Dijkmans speelde vier duels in de eerste divisie. Hij schreef zich vorig jaar over naar UNA, maar scheurde op één van de laatste trainingen bij FC Eindhoven een kruisband af. Daardoor kwam Dijkmans afgelopen seizoen niet in actie. Bij Bladella moet hij de concurrentie aangaan met Peter Bons, die al lange tijd eerste doelman is bij de tweedeklasser.

bron: ED.nl (Pascal Snijders)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven