Nieuws

Wint Bladella van sc 't Zand?

www.bladella.nl
Het zou moeten, want we zijn er nog lang niet. Met nog 4 finales te gaan is het verschil tussen degradant 2 en het op dit moment ‘virtueel veilige' Bladella slechts 3 punten…

Reusel Sport stelde zaterdag voetballend weinig voor. Wordt direct na rust echter de (omstreden) penalty benut, kan het toch heel anders lopen. Vriend en vijand waren het er wel over eens dat de 3-1 winst van de Tipmast Boys dik verdiend was. In één seizoen 2x de derby tegen Reusel Sport winnen was al heel lang geleden… Volop blije gezichten dus afgelopen week bij blauw-en-wit!



Thuis punten halen
Maar we zijn er nog lang niet…! De stand onderin blijft uitermate spannend. Wie degradeert samen met St.Michielsgestel? Welke twee teams worden gedoemd om in de nacompetitie voor lijfsbehoud te gaan vechten? Oisterwijk en Taxandria hebben maar 3 punten minder en Reusel Sport 2… Kan RKJVV ook nog in de degradatiestrijd getrokken worden? Nog vier finales te gaan. De marges zijn filterdun. De komende weken winnen van sc ’t Zand en daarna Taxandria (beiden op de Smagtenbocht) is de volgende opdracht die de formatie van Norbert Rebsch heeft meegekregen.



Sc 't Zand begon slecht
Bij de 10e speelronde had sc ’t Zand thuis nog niet één punt gehaald en huisde tegen alle verwachtingen in met slechts 7 punten aan de onderkant. Tegen Bladella kon de 1e thuiswinst gevierd worden. Een gehavend blauwwit team toonde voor rust met goed spel dat er drie punten te halen waren in Tilburg. Doordat de kansen niet werden benut kregen de roodhemden hoop dat er meer in zat. Na een goede eerste helft gaf Bladella in het begin van de 2e helft de voorsprong in nauwelijks 2 minuten door blunders heel gemakkelijk uit handen. Bladella werd in het tweede bedrijf  ook nog eens afgetroefd op strijd en dus was de 2-1 winst voor het ontketend sc ’t Zand verdiend te noemen. Bij de thuisploeg was vooral de op rechts spelende Mark Lohn een plaag voor de Bladella-verdedigers. Dat was de ommekeer voor de Tilburgse ploeg, want sindsdien kwamen de punten gestaag binnen.

Uitstekende reeks
In de laatste 13 duels werd nog maar 2x verloren (Oisterwijk en Theole). Logisch dat de jonge, gretige formatie met topscoorder Daan van Hal (14x) en een stugge verdediging op dit moment nog dik mee doet voor de 3e periode. Het Tilburgse team wordt getraind door Jaap van Bavel die de assistent was Norbert Rebsch. Bladella’s trainer stond zes jaar voor deze Tilburgse groep en kent de Tilburgse ploeg dus door en door.



Feest in de tent
bij winst!
De 3 punten thuis houden zal voor de Tipmast Boys hoe dan ook toch niet gemakkelijk zijn, omdat ’t Zand nog wel degelijk grote nacompetitie-belangen heeft. Toch zal Bladella vol voor de winst moeten gaan om enigszins buiten de beklemmende degradatiestrijd te blijven. Van Reusel winnen is heel erg mooi, maar ook winnen van sc ’t Zand is een mooi feestje waard!
Zorg met mascotte Nick Lavrijsen uit E2 dat je zondag komt supporteren. Samen kunnen we heel veel.
F3 en F4 zijn de penaltyschutters in de voorronde van de de BP penaltybokaal. B1 verkoopt loten.



Succes!

Gefilmd verslag Bladella - Reusel Sport
Om de mooie sfeer van de topper van vorige week nog eens op te halen en als voorbereiding voor de wedstrijd van morgen, bekijk deze video. Een montage van Ad van Korven met interviews met spelers en trainers en flitsende wedstrijdbeelden van Jan Lauwers.

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven