Nieuws

Bladella - Theole 0 - 3

www.bladella.nl
Verzorgd voetbal maar geen punten. Na de teleurstellende nederlaag tegen vv Gestel vorige week hield trainer Norbert Rebsch vast aan zijn idee van aanvallend en verzorgd voetbal.

Daarom trok Bladella voor en na rust het spel naar zich toe maar helaas leverde dat te weinig kansen op. Opnieuw was de tegenstander beter en vooral efficiënter en dus bleef de Bladella-elf weer zonder wedstrijdpunten.


Bezinningsminuut vooraf vanwege het overlijden van Theole-erelid Lotje Schoofs

De ploeg miste opnieuw enkele basisspelers maar nieuwkomers als Roel Seegers en Tom Maas lieten zien dat zij het vertrouwen van de trainer waard zijn. Tom Maas speelde op met middenveld een goede partij en werd gekozen tot ‘Man of the match’.



Bladella maakte zijn belofte waar en de ploeg viel dus aan om de tegenstander daarmee op de eigen helft vast te zetten. In de 10de minuut moest Theole-doelman Vinken voor het eerst handelend optreden. Dat de gasten in de 15de minuur op voorsprong kwamen verraste vriend en vijand: vanaf de 16-meter lijn verdween de bal langs de verbouwereerde Peter Bons in de rechterhoek 0 – 1. Een kwartier later was de Bladella-doelman kansloos toen een voorzet over rechts met een tik in de korte hoek keurig werd afgerond: 0 – 2.



Ondanks het verzorgde voetbal kon de Bladella-voorhoede niet echt gevaarlijk worden. Pas na een half uur was er de eerste dreiging toen Tom Maas een voorzet van Dirk Reijnders in de korte hoek tikte maar de Theole-keeper reageerde alert. Het spel golfde op en neer en even later strekte Peter Bons zich en tikte een kopbal van één van de Theole-voorwaartsen over de doellat.



Na rust werd Ruud Leermakers wat nadrukkelijk voorin geposteerd maar tot meer gevaar leidde dit eigenlijk niet. Wel noteerden we een te zachte kopbal van Tom Maas en miste Joris Hermans jammerlijk toen de bal uit het niets in één keer voor zijn rechtervoet lag. Ook Roel Seegers miste even later. Maar ook Theole kreeg kansen. De ploeg uit Tiel liet zich niet al teveel in de hoek drukken en kwam soms snel en gevaarlijk voor het Bladella-doel.



In de 68ste minuut raakte Peter Bons geblesseerd en werd hij vervangen door Sjors van Roij. Ondertussen waren ook Rick Antonise en Pim van Erp in het veld gekomen. In de 82ste minuut was er nog een kans voor Dirk Reijnders om de aansluiting te maken maar hij schoot de bal te zacht in de handen van de Tielse keeper. Even later werd het 0 – 3 toen opnieuw een bal uit een voorzet in de korte hoek werd getikt. De mooiste gelegenheid had in de 87ste minuut Joris Hermans die vrijstaand voor doel een sterk draaiende bal over het lege doel schoot.




Met mascotte Sam Kox moest trainer Norbert Rebsch toen constateren dat er voor Bladella helaas niet meer in zat. Volgende week speelt Bladella uit en tegen RKVVO uit Oers. Dat gaat een totaal andere wedstrijd worden dan die van de 6 – 0 overwinning aan het begin van het seizoen. Maar trainer Rebsch zal zijn spelstijl waarschijnlijk trouw blijven en zijn team verzorgd en aantrekkelijk voetbal laten spelen.
2012-01-30

Bladella - Theole 30-01-2012


 
www.bladella.nl
Na de teleurstellende nederlaag vorige week tegen Brabantia, was het vandaag, voor de in het groen gestoken mannen van Bladella, een… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven