Nieuws

Wesley Winkel: Techn. Coördinator Onderbouw

www.bladella.nl
Bladella is verheugd te kunnen melden dat Wesley Winkel vanaf komend seizoen voor drie jaar aan de slag gaat als TCO!

Afgelopen maandag 13 juli ondertekende hij in het bijzijn van voorzitter René Walenberg en Rob Leermakers (jeugdvoorzitter) een overeenkomst die hem voor de komende drie seizoenen gaat binden aan onze club.

Wesley gaat zich in de rol van TCO op de eerste plaats bezighouden met het begeleiden van de trainers in de onderbouw. Voor deze groep vaak nog onervaren vrijwilligers is het vak trainer nog onbekend. Vandaar dat Bladella het belangrijk vindt dat deze groep de erkenning en begeleiding krijgt waar het recht op heeft! ‘Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het zelfs met voetbalervaring nog niet zo gemakkelijk is om in het begin zomaar het veld op te stappen en een team van die jonge koters op een leuke manier steeds een stukje beter te laten voetballen,’ aldus Rob. ‘Vanuit Bladella vinden we het daarom belangrijk dat onze trainers de begeleiding krijgen waar ze recht op hebben. Dat werkt 2 kanten op: de trainers zullen de begeleiding krijgen die ze zoeken en er dus meer plezier in krijgen. En uiteraard gaan de spelertjes zelf er nog het meest van profiteren dat onze trainers zich kunnen ontwikkelen naar een hoger plan!’ Kortom: een win/win situatie!

Wesley is, zoals de meeste hem ondertussen al kennen na zijn vliegende start afgelopen seizoen bij de JO13-1, uiteraard al voortvarend van start gegaan en heeft samen met Pako van Gompel, Frank Leermakers, Dennis Tijssen, Helma van Moll en Lian op de Beek een kick-off dag georganiseerd op 22 augustus aanstaande voor de trainers van de onderbouw. Een initiatief dat getuige de meer dan 90 aanmeldingen erg wordt gewaardeerd door het onderbouw trainingskorps en zijn spelers! Om met de woorden van Wesley te spreken: ‘Het is belangrijk dat de trainers vanaf dag1 voelen dat ze welkom zijn bij Bladella. Vandaar dat een kick-off dag, waarbij we de trainers kunnen uitleggen wat wij belangrijk vinden vanuit Bladella, voor mij essentieel is. Alles begint met spelenderwijs leren: zorg dat je van elke oefening een leuk spelletje maakt en geef het een leuke naam, bijvoorbeeld het stadionspel. Zorg dat je in de oefeningen de focus vooral legt op het beheersen van de bal (techniek!) en het ontwikkelen van de motoriek. De jongste jeugd is motorisch nog zo in ontwikkeling dat dáár het verschil gemaakt kan worden!’

Een visie die precies past bij hoe wij vanuit Bladella tegen het voetbal aankijken: plezier in het spelleke, maar wel door zo goed mogelijk ‘baas’ te worden over de bal… dat laatste verhoogt het voetbalplezier én zorgt voor een boost in het vertrouwen van de speler.
Wesley, héél veel succes en plezier in je nieuwe functie en ontzettend veel respect voor het feit dat je naast deze rol, ook het hoofdtrainerschap van onze JO17-1 op je hebt genomen en samen met Jari Bons en Geert Maas de JO13-1 traint.

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven