Nieuws

'Partijen' donderdags en vrijdags Walking Football

www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'.

Het is even geleden - 5 maart was de laatste keer - dat de senioren zich op donderdag in een voetbalpartijtje konden uitleven. Nu mag het weer! Gelukkig! Ook ‘geluk’ dat we kunstgras hebben en daarom in de zomer kunnen blijven ballen. Dus liefhebbers vanavond (donderdag 2 juli) tegen 20 uur in trainingstenue startklaar. Paullino Verschuuren doet de coördinatie. Let wel: de kleedlokalen gaan NIET open, de kantine (én terras) wel.
   -  Het 8e gebruikt vanaf 19 uur veld 1B en veld 2 is vanaf 19:30 uur in gebruik door de selectie van vv Hoogeloon  -

Walking Football
Ook de 55plussers kunnen aan de gang. Vrijdag (3 juli) vindt de opstart plaats van Walking Football bij Bladella. Om 13:30 uur wordt begonnen met een korte uitleg waarna de liefhebbers zich ‘wandelend’ vermaken met een potje voetbal.

En we houden ons aan de regels!

 
www.bladella.nl
Na de teleurstellende nederlaag vorige week tegen Brabantia, was het vandaag, voor de in het groen gestoken mannen van Bladella, een… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven