Nieuws

Ook pubers mogen weer gaan 'partijen'!

www.bladella.nl
Vanaf 1 juni worden de corona maatregelen weer versoepeld. Voor jeugd t/m 18 jaar vervalt dan de anderhalve meter regel.

Sinds de coronamaatregelen half maart onze velden leeg achterlieten, komt het voetbal momenteel stapje voor stapje weer terug.

Het begon op 29 april voorzichtig met het jeugdvoetbal. De onderbouw (t/m JO11) mocht - zonder 1,5 meter afstand van elkaar - weer trainen en de bovenbouw (vanaf JO13) kon de wei in, maar wel op anderhalve meter.
Voor de senioren ging op 11 mei het sein op groen, maar ook met in achtneming van die vermaledijde 1,5 meter.
En alles wel nog steeds volgens strikte coronaprotocollen om de kans op besmetting minimaal te houden. Die voorwaarden blijven nu dus nog altijd gelden.
Voor alle duidelijkheid: de laatst gehanteerde indelingen blijven gevolgd worden.

De laatste versoepelingen zijn:
  • Vanaf 1 juni mag ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar weer zonder 1,5 meter afstand voetballen en trainen (net als eerder al de kinderen t/m 12 jaar).
  • Vanaf 1 juli mag weer van de kantine (+ terras) gebruik gemaakt worden. Dat zou in eerste instantie pas vanaf september kunnen.
Voor al deze punten geldt wel een voorbehoud: als er weer een grote piek komt in het aantal coronapatiënten, dan kunnen deze maatregelen worden teruggedraaid.

Vermijd drukte!

 
www.bladella.nl
FC Eindhoven Av staat op het punt om definitief te degraderen uit 2D, waarin Bladella nu ook in de gevarenzone is beland Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven